Dikkat: Bu altcoin satış baskısı altında! Yükseliş trendi tersine döndü
Dikkat: Bu altcoin satış baskısı altında! Yükseliş trendi tersine döndü

Dikkat: Bu altcoin satış baskısı altında! Yükseliş trendi tersine döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, altcoin bugün başka bir ağır satış gözlemlediği için düşüş gösteriyor. Piyasa tamamen düşüşe geçtiğinden, fiyat fonksiyonu bugün için doğrudan aşağı gidiyor. Fiyat yedi ayın en düşük seviyesi olan 16,8 dolara düştüğü için düşüş momentumunun boğalar için oldukça ezici olduğu kanıtlandı. Mevcut fiyat seviyesi de bir destek seviyesi ve devam etmesi halinde test altındadır; değilse, o zaman altcoin için bir sonraki destek 15,7 dolarda mevcut.

DOT 1 günlük fiyat tablosu

Günlük Polkadot fiyat analizi, fiyat son 24 saat içinde aşağı yönlü bir hareketi kapsadığı için bugün piyasa için güçlü bir düşüş eğilimini teyit ediyor. DOT değerinde sürekli bir düşüş gözlendiğinden satıcılar geçtiğimiz hafta lider konumdaydı. Düşüş fiyat eğrisi, satıcıların sonundan gelen daha güçlü baskı nedeniyle bir gecede %7’den fazla değer kaybederek, yazım sırasında 16,8 doların en düşük seviyesine ulaştı.

Polkadot price analysis: DOT steps down to $16.8 as bearish trend aggravates 1

Hareketli Ortalama (MA), altcoin değeri de geçen hafta yaklaşık %12 kaybettiğinden, mevcut fiyattan oldukça yüksek 18,5 dolar seviyesinde bulunuyor. Üst Bollinger bandı 22,7 dolarda bulunurken, alt Bollinger bandı, fiyat neredeyse bu destek seviyesine ulaştığından DOT için en güçlü desteği temsil eden 16,6 dolarda yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı da yüksek satış baskısı nedeniyle endeks 34’e düşürüldü.

Polkadot fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Dört saatlik Polkadot fiyat analizi, alım satım seansının başında fiyat düşüşe geçtiği için satıcıları da yönlendiriyor. Genel olarak, boğalar dün düşüş trendini durdurmaya çalıştı, ancak ayılar baskın kaldı ve mevcut senaryo ayılar için de olumlu görünüyor. Kripto para değeri, son dört saatte gözlenen en büyük hasarla birlikte 16,8 dolar olan yedi ayın en düşük seviyesine geriledi.

Polkadot price analysis: DOT steps down to $16.8 as bearish trend aggravates 2

SMA 50 eğrisi, fiyat seviyelerindeki önemli düşüş nedeniyle SMA 20 eğrisinin üzerinde işlem görmeye devam ederken, hareketli ortalama daha yüksek bir seviyede, yani 17,6 dolarda duruyor. Bollinger bantları Göstergesi, Bollinger bantları genişledikçe 4 saatlik grafikte yüksek oynaklık gösteriyor. Göstergenin üst değeri 19,4 dolar, alt değeri ise 16,8 dolarda yer alıyor. RSI göstergesi şu anda 31 endeksindeki alım sınırının yakınında kritik derecede düşük ve satış faaliyeti devam ederse, önümüzdeki saatlerde az satım bölgesine geçebilir.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Polkadot fiyat analizi, fiyatın gün içinde ciddi bir düşüş yaşadığını doğruluyor. Altcoin şu anda son yedi ayın en düşük seviyesi olan 16,8 dolara dokunuyor ve yaklaşan saatlerde daha da düşük seviyelere inmesi beklenebilir. Ancak fiyat destek bölgesine ulaştı ve alıcı desteği devreye girerse fiyatın buradan geri dönme ihtimali var.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin