Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı
Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı

Dikkat: Bitfinex Borsası, yarın 2 saat kapalı kalacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Bitfinex Borsası, yarın 2 saat boyunca kapalı olacağını Twitter aracılığı ile duyurdu.

Bitfinex Borsası, altyapı bakım çalışmaları nedeniyle kapalı olacak

Bitfinex’in, Twitter aracılığı ile yaptığı duyuru da şu açıklamalar yer alıyor:

Bitfinex, yarın 06.00 UTC ile 18.00 UTC arasında altyapı bakımından geçecek. Tam zaman, güncelleme başlamadan 30 dakika önce açıklanacak. Trader’lar bu bakım sırasında kabaca 2 saat hizmet kesintisi beklemelidir. Güncelleme sırasında tüm piyasalar kullanılamayacak ve hiçbir para yatırma ya da çekme işlemi yapılamayacak. Kullanıcılar, etkin siparişlerini ve pozisyonlarını bakım dönemi boyunca kontrol edemez, düzenleyemez ve iptal edemez.  Lütfen sahip olabileceğiniz tüm açık pozisyonlar için aklınızda bulundurun!

Bitfinex Borsası yaptığı açıklamada kapalı olma sebebinin devam eden alt yapı bakım çalışmalarından kaynaklandığını belirtiyor. CoinMarketCap sitesinden elde edilen verilere göre Bitfinex, 24 saatteki 360 milyon dolarlık işlem hacmiyle dünyanın en büyük 8. kripto para birimi borsası.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin