Dikkat! Bitcoin analistleri, BTC’nin yüzde 20 daha düşmesini bekliyor

Dikkat! Bitcoin analistleri, BTC’nin yüzde 20 daha düşmesini bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto para piyasasında derin bir konsolide süreci yaşanıyor. Küresel düzeltmenin yankılarını hisseden dijital varlıklar, ani bir geri dönüş sinyali gösterdi. Geçtiğimiz hafta sonu yaşanılan çöküşün ardından ikinci bir dalga gelecek mi? Sorusu akıllara geliyor. Bazı Bitcoin analistleri ise henüz düşüşün bitmediğini söylüyor.

Yıllık bazda Bitcoin, genel ortalamanın içinde bulunuyor. Ocak ayında yıla 28 bin dolar civarında başlangıç yaptı. Yıl itibarıyla 69.000 dolara kadar çıktı. Senelik Bitcoin’in ortalaması ise 45.000-50.000 dolar arasında kaldı. 2021 yılının bitimine yaklaşırken bu seviyelerde yatay hareketlerini sürdürüyor.

Bitcoin analistleri ise bu seviyelerin daha da aşağıya gideceğini düşünüyor. Analistlere göre, Bitcoin için bir sonraki destek alanı Ağustos ayının en düşük noktası olan 37.000 dolarda. Varlık, önümüzdeki iki ay içinde o bölgeye düşme riskiyle karşı karşıya. Yani Bitcoin 2022 yılını yine düşüşle devam ettirebilir.

Bitcoin analistleri, tehlikenin süreceğini düşünüyor

Bitcoin analistleri, tehlikenin süreceğini düşünüyor

Analistler, tehlikenin henüz geçmediğini düşünüyor. 50.000 doların altına kırılım göstermesi ciddi bir düşüş trendini başlatmış olabilir. Hali hazırda 10 Kasım’dan bu yana 1 aydır aşağıya yönlü hareketler sürüyor. 

Bitcoin’in ilk kırılma ile birlikte varlığın 52.000$ seviyesinde bir direnç bölgesi bulunuyor. Bir destek bölgesi görevi gören trend çizgisinin altına keskin bir şekilde düştüğü Pazar günü gösterdi. Şu an ise 48.000 doların üzerinde işlem görüyor. 

Fairfield Strategies teknik analiz firmasından Katie Stockton, bir sonraki çöküşü tahmin etmek zor. Stockton, “ancak yeniden gerçekleşecek bir düşüşte 44.000 dolar ve daha sonrasında 37.000 dolar testi gerçekleşebilir” yorumunda bulundu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin