SHIB fiyat düşüşü mü geliyor? Nedeni bu balina adresi olabilir
SHIB fiyat düşüşü mü geliyor? Nedeni bu balina adresi olabilir

Dikkat! 2023 yılının en büyük Shiba satışı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin’ler piyasanın her zaman eğlenceli tarafını yansıtmıştır. Ancak yatırımcılar sadece eğlenmek için Doge ve Shiba türevlerini tercih etmiyor. Bu varlıkların potansiyeline inanan topluluk az ya da çok miktarda alım gerçekleştiriyor.

Meme coin olarak sınıflandırılan bu varlıklar çoğu zaman açan şeklinde de adlandırılır. Bunun en büyük sebebi ise projelerinin yeteri kadar altını dolu görmemek gösterilebilir. Diğer taraftan da büyük kurumsal şirketlerin bu gibi projelerde oynaklık göstermesi olumlu ve olumsuz yansıyor.

Son yaşanılan olayda ise Shiba sahipleri biraz üzülebilir. FTX olayı ile adını sıkça duyduğumuz Voyager Digital’in milyarı aşan Shiba tokeni üzerinde spekülasyon döndürmesi oldu. Olayın aslına baktığımızda şirket, elindeki 300 milyarlık SHIB para birimini sattı.

İflas eden şirketten Shiba satışı

Son 24 saat içinde iflas etmiş kripto komisyoncusu Voyager tarafından tam olarak 300 milyar Shiba Inu tokeni  satıldı. İşlem verilerine göre şirket, SHIB’in bu hacminin satışından 3,75 milyon dolar gelir elde etti. 

Voyager, Şubat ayından bu yana toplamda 870 milyar SHIB sattı. Askında şirket devasa bir satış işlemi gerçekleştirdi.

Krizi ensesinde yaşayan Voyager, toplamda 10,5 milyon dolardan fazla değer ulaşan satış gerçekleştirdi. Voyager’ın başlangıçta bilançosunda 8 trilyondan fazla Shiba Inu olduğu göz önüne alındığında, SHIB fiyatının büyük bir satıcının baskısına başarıyla direndiği iddia edebiliriz. Fakat yine de bu eğilimin devam edeceği kesin olarak söyleyemeyiz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin