DigixDAO tüm altkoinlerin kanaması olduğunda iyi performans gösterir
DigixDAO tüm altkoinlerin kanaması olduğunda iyi performans gösterir

DigixDAO kripto düzeltmesine meydan okuyan tek altkoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Asya’nın büyük satışa katılmasıyla kripto düzeltmesi bu sabah tam olarak etkileniyor. Yukarı doğru ilerleme yavaş ve istikrarlı ancak piyasalar düştüğünde hızlı düşer. Toplam piyasa hacmi 450 milyar doların çok altına düştü ve kaymaya devam ediyor. Bitcoin fiyatını 10 bin dolara çıkaramadı ve bu sabah %5,4’lük artışla 9.384 dolara geri çekildi. Altkoinler daha ağır kayıplar verdi. IOTA bugün en fazla düşüşle %13 oranında acı çekiyor. Yatırımcılar son dönemdeki kârı alırken her şey kırmızı renkte ve yazı yazılırken ilk 50’de sadece üç kripto para yeşil renkli ve bunlar Ethereum Classic (ETC), Golem (GNT) ve DigixDAO (DGD)’dur.

DigixDAO tüm altkoinlerin kanaması olduğunda iyi performans gösterir

Kırmızı bir deniz, bu sabahki Asya seansı sırasında CoinMarketCap’a bakanlara bakıyor. Ancak, DigixDAO’nun satıcısına karşı çıktığı ve kazanımlar elde etmesinden önce defalarca gördüğümüz gibi, bugün %6,5 arttı. Şu anda dün 268 dolardan işlem görmekte, DGD hafta boyunca tam olarak aynı seviyede işlem görmekte. Aylık grafikte, DigixDAO için %28’lik bir kazanç görülüyor. Düşen Bitcoin (BTC)’e karşı DGD, dün 2614.000 Satoshi’den 2956.000 Satoshi’ye yükselerek %13 oranında arttı. Bitcoin’in haftalık kazanımları marjinal ve ay boyunca DGD, geçen ay bu çeyrekte 3121.000 Satoshi’den %4 oranında kayıp verdi.

DigixDAO kripto düzeltmesine meydan okuyan tek altkoin!
DigixDAO kripto düzeltmesine meydan okuyan tek altkoin!

Bu altın tabanlı kripto para birimi, diğer tüm altkoinlerin kanaması olduğunda her zaman iyi performans gösterir. Bu zamana göre test edilen modele ek olarak, Olympus Labs ve Digix, Olympus ekosistemine tokenize edilmiş altın DGX’i getirmek için ortaklık kurdu. DGD ayrıca geçen hafta artan ticaret seçeneklerine sahip olan ademi merkeziyetçi Kyber Ağı’nda da yer aldı.

Binance DigixDAO ticaretinin çoğunluğunu %90 ile kontrol ediyor

Binance DGD ticaretinin çoğunluğunu %90 ile kontrol ediyor ve Huobi ikinci sırada yer alıyor. Toplam ticaret hacmi 24 saatte %400 artarak 3,8 milyon dolardan 19 milyon dolara fırladı. DigixDAO, 533 milyon dolarlık piyasa değeri ile 48. sırada yer almakta.

Toplam kripto piyasası hacmi geçtiğimiz 24 saat içinde %7,46 oranında azalırken, son üç günlük kazanımlar bir kerede düştü. Mevcut seviyeler 435 milyar dolar civarında, bu nedenle bu sadece beklenen bir piyasa düzeltmesi olabilir. Piyasalar 400 milyar doların altına düşmeye devam ederse, başka bir ayının devreye gireceği düşünülebilir.

Bugün yeşil alanda işlem göre diğer altkoinleri ise günde %4,52 oranında artışla Golem ve %0,43 oranında artışla Ethereum Classic’dir. IOTA, Ripple, NEO, DASH, OmiseGO ve Bitcoin Gold çift rakamlı yüzdelerde kaybettiler, Asya ticaret seansı sırasında en zor olanı yaşadılar.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin