Digital X müşterileri mahkemeye gidiyor - Kripto Para Haber
Digital X müşterileri mahkemeye gidiyor - Kripto Para Haber

Digital X müşterileri mahkemeye gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralyalı kripto para şirketi Digital X, son zamanlarda pek çok eleştirinin odağında. “Dijital X bir Kaynak Uygulaması ve Talep Bildirimi ile birlikte sunuldu.” Bu iddia, 28 Eylül’de yayınlanan resmi bir açıklamaya göre, Avustralya Federal Mahkemesi’ndeki bir grup Digital X müşterisinden geldi.

Şirket kendisini ICO danışmanlık hizmetleri, Blockchain danışmanlık hizmetleri ve Blockchain ile ilgili yazılım geliştirme sunan halka açık bir şirket olarak tanımlıyor. Başvuruların, Avustralya’nın Sydney ve Perth kentlerinin yanı sıra New York, ABD merkezli olduğu bildiriliyor.

Digital X suçlamaları reddediyor

Bugün yaptığı duyuruda şirket, Digital X’in danışman olarak hizmet verdiği bir ICO yatırımına ilişkin bazı kişilerin mahkemeye başvurduğunu açıkladı. Firma, hukuk danışmanlarının iddialarını inceledikten sonra şu açıklamalarda bulundu:

Digital X herhangi bir suçlamayı reddediyor. Şirketimiz, mahkemeye başvuranların ileri sürdüğü iddiaları reddetmek için güçlü gerekçelere sahip. Bu nedenle şirket, bu konuyu şiddetle savunmak ve itibarını korumak niyetinde.

Mahkemeye başvuranların toplam 1.833 milyon dolarlık tazminat talebi olduğu belirtiliyor. Firmanın 28 Eylül tarihli hissedarlara verdiği yıllık rapora göre, şirketin 2018 mali yılının sonunda toplam 10 milyon dolarlık nakit ve dijital varlığı vardı.

Avustralya Menkul Kıymetler Borsası (ASX) verilerine göre, şirketin hisse fiyatları gün içinde %11,7 düşüşle A$0.083 (0.06 dolar) seviyesinden işlem gördü. 2018 yılının başındaki hisse fiyatı ile karşılaştırıldığında, şirketin hisseleri neredeyse yüzde 148 oranında azaldı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin