Digibyte ve Synthetix fiyat analizi: DGB ve SNX'te teknik görünüm ne anlatıyor?
Digibyte ve Synthetix fiyat analizi: DGB ve SNX'te teknik görünüm ne anlatıyor?

Digibyte kitlesel adaptasyona her geçen gün daha da yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digibyte (DGB), bugün piyasadaki en güçlü kriptolardan biri olarak kabul ediliyor. Teknik olarak bakıldığında yararlılık açısından en iyilerden biri olarak görülüyor. Bunun en büyük etmenlerinden biri ise Digibyte farkındalık ekibinin Digibyte kitlesel adaptasyonu için büyük çaba sarf etmesidir. Ekibin son başarısı ise Digibyte’nin (DGB) Paytomat ödeme işlemleri çözümüne entegre edilmesidir.

Digibyte’nin Paytomat ödeme sistemlerine eklenmesi

Paytomat ile, satıcılar, Digibyte’ı altyapılarını kurmak zorunda kalmadan ödeme sistemlerine entegre edebilecekler. Satış noktası (PoS) kripto entegrasyonu için hazır bir sistemdir. Bu büyük anlaşma Digibyte’nin adaptasyonu hızlandıracak önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. En büyük nedeni ise tüccarların Digibyte’yi kabul etmesinin artık daha kolay olması.

Kripto ödemelerini entegre etmek isteyen ancak tüm sürecin teknikler zorluklarına takılan çok sayıda işletme bulunuyor. Bu nedenle, Paytomat ile, Digibyte’nin benimseme oranının yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor. Digibyte (DGB) bir para birimi olarak oldukça uygun olduğu gerçeği de adaptasyon konusunda başka bir olumlu faktör.

DGB işlemlerinde düşük maliyet, hız ve güvenlik ön plana çıkıyor

DGB işlemleri düşük maliyetli, hızlı ve ayrıca son derece güvenli olarak biliniyor. Tüm bu özellikler, müşterilerin ödeme yapmaları için daha kolay bir yol sağlayarak daha fazla müşteri çekmek isteyen tüccarları çekecek faktörler.

Digibyte kitlesel benimsenme potansiyeli, Abra’daki Digibyte (DGB) için olası bir çekim seçeneğinin de eklenmesi ile bir destek kazanacak gibi duruyor. Dün, Digibyte (DGB) ekibinin bir üyesi, Abra’nın CEO’suna Digibyte (DGB) çekimlerinin etkinleştirme konusundaki taleplerini iletti. Ve Abra CEO’sundan olumlu yanıt aldılar. Konu ile ilgili bir tarih verilmemesine rağmen önemli olan, yakın gelecekte bu özelliğin ekleneceğinin doğrulamasıdır.

Abra platformunun çekim işlemlerini başlatması Digibyte kitlesel adaptasyonu için oldukça önemli

Abra üzerinden Digibyte (DGB) çekilmesi, Digibyte’nin uzun vadeli büyümesini hızlandıracak önemli bir diğer faktör. Çünkü yatırımcıların DGB’ ye yatırım yapması daha kolay hale gelecek. Bitcoin’den geçme süreci ise çoğu yatırımcının zorlayan bir süreçtir.

Abra platformunda çekim işlemlerinin başlaması Digibyte (DGB) değerini geleceğe giden devasa bir marjla yükseltebilir. Bunun dışında, Digibyte farkındalık takımı bu kriptoyu daha fazla borsaya ekleme çalışmalarını sürdürüyor.

Digibyte’yi listeleyen borsa sayısı her geçen gün artıyor

Son birkaç ayda, Digibyte (DGB) listeleyen borsa sayısı oldukça yükseldi. Digibyte’yi listeleyen son borsa Lescovex oldu. Bu borsaların bir kısmı, Coinbase gibi borsaların piyasalarda yarattığı etkilere sahip değiller fakat Digibyte’nin (DGB) genel erişilebilirliğine katkıda bulunuyorlar.

Piyasada ne kadar erişilebilir olursa, işlem hacmi de o kadar yüksek olur ve sonuç olarak fiyat artışı talep artışı ile doğru orantılı olarak artış gösterir. Tüm bu faktörler, Digibyte’yi (DGB) kripto pazarlarında bir geleceği olan iyi bir yatırım fırsatına dönüştürüyor.

Eğer bir noktada Digibyte (DGB) tüm mevcutlarının üstünde büyük bir ortaklığa sahip olursa, geleceğe giden fiyatta daha büyük bir artış görülebilir. Böyle bir ortaklık büyük olasılıkla Digibyte’nin güçlü olduğu güvenlik alanında olacaktır.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin