Devlet başkanından açıklama: “Bitcoin’in uçması an meselesi!”
Devlet başkanından açıklama: “Bitcoin’in uçması an meselesi!”

Devlet başkanından açıklama: “Bitcoin’in uçması an meselesi!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasası toplam değeri Bitcoin ve diğer kripto varlıkları etkileyen bir gerilemenin ardından 1,67 trilyon dolara düştü. Düşüş trendi henüz sona ermemiş olsa da, Bitcoin müjdecileri gelecek konusunda iyimser olmaya devam ediyor.

El Salvador Başkanı Nayib Bukele geçtiğimiz günlerde amiral gemisi kripto para biriminin neden “devasa bir fiyat artışının” eşiğinde olduğuna dair bir tweet attı. Bukele, dünyada sadece 21 milyon Bitcoin varken 50 milyonun üzerinde milyoner olduğunu kaydetti.

“Tüm milyonerler en az bir Bitcoin sahibi olmaya karar verseydi, hepsine yetecek kadar para olmazdı.

Bu sebeple çok büyük bir yükseliş çok yakın.”

https://twitter.com/nayibbukele/status/1488018025223704583?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1488018025223704583%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fzycrypto.com%2Fel-salvador-president-bukele-strongly-believes-gigantic-bitcoin-price-increase-is-only-a-matter-of-time%2F

Bukele Bitcoin konusunda geri adım atmıyor

Bukele’nin Bitcoin girişimi, son haftalarda ve aylarda tartışmalara yol açtı. IMF, “finansal ve piyasa bütünlüğü, finansal istikrar ve tüketicinin korunması için büyük riskler içerdiğinden”, kripto para biriminin benimsenmesinin El Salvador için büyük bir sorun olduğuna inanıyor. Son uyarısında, IMF bir kez daha Orta Amerika ülkesinden Bitcoin’i yasal para birimi olarak bırakmasını istedi.

Ancak Bukele’den gelen son tweet’e bakıldığında, IMF ve diğer tarafların tekrarlanan uyarılarına rağmen büyük Bitcoin deneyinden vazgeçmeye niyeti olmadığı açık.

Bukele, diğer ülkeleri Bitcoin’i resmi para birimi olarak benimsemeye teşvik ediyor. ZyCrypto’nun daha önce ele aldığı gibi, Arizona da eyalet içinde Bitcoin’i resmi para birimi yapmayı amaçlayan bir yasa tasarısı ortaya koydu. Bunun kolay olması beklenmese de kripto uzmanları, tasarının başarılı olması durumunda en iyi kripto para birimi için büyük bir anlaşma olacağını iddia ediyor. Bunun nedeni, Arizona’nın El Salvador ile aynı nüfusa sahip olması, ancak gayri safi yurtiçi hasılasının (GSYİH) 10 katının üzerinde olmasıdır. Ayrıca, Bitcoin’in bir ABD eyaletinde resmi para birimi haline gelmesi bir dönüm noktası olacaktır.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin