Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı
Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı

deVere Group CEO’sundan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bağımsız finansal danışmanlık kuruluşu deVere Group’un CEO’su Nigel Green, piyasanın belirsizlik dönemlerinde Bitcoin’in güvenli liman haline geldiğini düşünüyor. Ayrıca uzmana göre Bitcoin bu yıl 15 bin dolara yükselecek. Bu, ABD ile Çin arasında artan gerilimden sonra geliyor.

deVere Group’un CEO’su: “Bitcoin güvenilir liman haline geliyor.”

The Independent tarafından yayımlanan son bir habere göre Nigel Green, pazardaki en popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in pazar belirsizliği dönemlerinde “güvenli liman” varlığına dönüştüğünü söyledi:

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, küresel hisse senetleri, ABD ile olan ticaret savaşı yoğunlaşırken Çin’in yuanının devalüasyonundan dolayı %10 arttı. Bu tesadüf değil. Pazarın belirsizlik dönemlerinde Bitcoin’in emniyet varlığı haline geldiği konusunda fikir birliğinin arttığını ortaya koyuyor.

Nigel Green, Bitcoin’in şu anda bir dijital altın olarak ününü gerçekleştirdiğini söylemeye devam etti. Dijital varlık Mayıs ayından bu yana altına benzer şekilde işlem görüyor, bu da en azından dünyada gerilimlerin arttığı anlarda Bitcoin’i güvenli bir liman olarak görmenin mümkün olduğunu gösteriyor.  ABD ve Çin kendi ticari savaşlarına ilişkin artan gerilimlerin olduğu bir dönem yaşıyor.

“Bitcoin” arama terimi Mart 2019’dan bu yana artan ilgiyi gösteriyor

ABD, Çin ürünlerine tarifeler uygularken, yuan on yıl içinde en düşük noktaya geriledi. Ondan sonra özellikle ABD’de finansal piyasalar olumsuz tepki verdi.  Aynı zamanda, Avro Bölgesi de zor zamanlarla karşı karşıya. Kıtadaki bankalar şu anda çok zor anlarla karşı karşıya ve dünyadaki gerilimler devam ederse çökmeye yakın olabilir. Bu yüzden Bitcoin yeni bir finansal sistem olarak çekiş kazanıyor:

Bugüne kadar, altın nihai güvenli liman varlığı olarak biliniyordu, ancak değer deposu ve kıtlık gibi temel özellikleri paylaşan Bitcoin, gelecekte giderek dijitalleşirken potansiyel olarak altını tahtından edebilir.

Google Trends tarafından sağlanan verilere göre, “Bitcoin” arama terimi Mart 2019’dan bu yana artan ilgiyi gösteriyor. Haziran 2019’da, Bitcoin’in ilgisi bir yıl içinde en yüksek noktaya ulaştı. Ancak Bitcoin 20.000 dolara dokunduğu 2017 sonunda yaşadığı zirveden uzakta yer alıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin