Shiba topluluğu, transfer işleminde 600 milyon yakım gerçekleştirdi

Devasa yakım sürüyor: Shiba son 48 saat içinde neredeyse 700 milyon token yaktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılı Shiba için hızlı başladı. Ekibin yaptığı anlaşmalarla birlikte büyük oranda yakım işlemleri gerçekleşiyor. Neredeyse sonsuz bir arza sahip olan meme coin, bu yıl büyük çoğunluğunu azaltmak istiyor. Rakibi DOGE gibi arzı minimum düzeyde tutmak için çaba harcıyor.

Geçtiğimiz yılı başarılı bir noktada bitiren Dogecoin katili, yeni seneye iyi başlayamamıştı. 2021 senesinde ATH yaptıktan sonra önemli ölçüde geriledi. Ancak Şubat ayında piyasanın toplamasıyla birlikte neredeyse eski seviyelerine geldi. Elbette gerçekleştirdiği ATH’den uzak. Ancak düzeltme öncesi seviyelerinde dolaşıyor.

Shiba Inu’nun bu kadar çabuk toplanmasında yapılan anlaşmalar, listeleme ve en önemlisi de yakım işlemlerinin etkisi olduğunu görebiliyoruz. Cep telefonları için oyunlar yapan bir şirket olan SHIB yakma ekiplerinden biri, Şubat ayında 230 milyon varlığın yakıldığını belirtti. Şirket yalnızca Perşembe günü 33,6 milyonun üzerinde SHIB yaktığını duyurdu.

Diğer SHIB yakıcılar ise, son 24 saat içinde kümülatif 32 milyon tokenı imha etti. Perşembe gününden bu yana toplam 60 milyondan fazla SHIB dolaşımdan kaldırıldı. Genel olarak, şu ana kadar Şubat ayında yaklaşık 900 milyon token yok edildi.

Shiba devasa yakımlara devam ediyor

Shiba devasa yakımlara devam ediyor

@317_key Twitter hesabı, ekibinin bu ay içinde şimdiye kadar 6.900$ değerinde Shiba Inu yaktığını duyurdu. Bu da tam olarak, 232.088.799 tokuna denk geliyor.

Sadece 17 Şubat’ta, bir katrilyonluk dolaşımdaki ilk arzdan 1.000$ (33.624.747 Shiba Inu) değerinde bir SHIB çıkarıldı. Bahsedilen iki SHIB miktarının yakılması, şirket tarafından üretilen oyunlara dayanılarak yapıldı.

Shıbburn

 

Shiba tarafından yakımlar kontrollü ve doğru şekilde sürüyor. Sıkı bir çalışmanın parçası olan bu yakımlar sayesinde büyük oranda token miktarı azalıyor. Yakın tarihli bir tweet’te, başka bir Shiba Inu yakma platformu Shibburn, son 24 saat içinde dört işlemde 17.615.134 SHIB’nin yakıldığını yazdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin