Devasa transferler: Ripple bildiğini okumaya devam ediyor – 1 milyar XRP’nin kilidi yine açıldı
Devasa transferler: Ripple bildiğini okumaya devam ediyor – 1 milyar XRP’nin kilidi yine açıldı

Devasa transferler: Ripple bildiğini okumaya devam ediyor – 1 milyar XRP’nin kilidi yine açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, emanetten neredeyse bir milyar XRP yayınladı ve kurucu ortağı Jed McCaleb’e başka bir devasa XRP zulası gönderdi.

2021’in ilk gününde Ripple, normal XRP zulasının kilidini açtı. Ancak bu sefer normalden biraz daha az ve bir milyar XRP yerine 900 milyon XRP’yi piyasaya saldı.

SEC yasal davasının neden olduğu sorunlara rağmen, şirket XRP’yi eski CTO’su Jed McCaleb’e gönderdi. Bugün Ripple, kendisine emanetten alınmayan 477 milyon XRP gönderdi.

Böylece şirket tarafından toplam 1,3 milyar XRP piyasaya sürüldü. Veriler Whale Alert kripto takipçisi tarafından sağlandı.

Ripple 900 milyon XRP’nin kilidini açtı

Fintech devi Ripple, geleneksel olarak her ayın ilk gününde bir milyar XRP’nin kilidini açıyor. Bununla birlikte, bu fonların çoğu genellikle aynı gün daha sonra emanette kilitleniyor.

Bugün 900 milyon XRP’nin kilidini açtı. Rakamsal karşılığı 216 milyon dolar.

Ripple web sitesine göre, 13 Aralık 2020 itibariyle şirket 45.425.790.652 XRP dağıttı.

48.200.000.013 XRP emanette kilitlendi ve Ripple 6.365.030.048 XRP tutuyor.

Ripple, sahip olduğu XRP’yi operasyonel giderleri karşılamak, gelecek vaat eden projeleri desteklemek ve kurumsal müşterilerine satış yapmak için kullanıyor.

XRP

SEC, Ripple’a karşı dava açtı

21 Aralık’ta, ABD düzenleyici SEC, Ripple ve üst düzey yöneticilerinden ikisi – Brad Garlinghouse ve kurucu (Ripple Labs’ın eski CEO’su ve yönetici başkanı) aleyhine, XRP’yi kurumsal yatırımcılara yedi yıl boyunca kayıtsız menkul kıymet olarak sattığı iddiasıyla dava açtı.

SEC’in resmi şikayetine göre, şirket bu satışlardan bir milyar doların üzerinde para kazandı ve Larsen, Garlinghouse ile XRP varlıklarını satarak 600 milyon dolar gelir elde etti.

Jed McCaleb, 2021’de Ripple’dan 477 milyon XRP aldı

Whale Alert, şirketin ilk günlerinde Ripple CTO’su olarak çalışan Ripple’ın kurucu ortağı Jed McCaleb’e gönderilen 477 milyon XRP’yi de tespit etti. Bu 115,8 milyon dolar tutarında.

Ripple yönetim kurulu ile bazı tutarsızlıklar nedeniyle McCaleb, 2013 yılında Ripple’dan ayrıldı ve şu anda CTO’su olduğu rakip Stellar platformunu buldu.

Ripple, Jed ile olan uzlaşma anlaşmasının bir parçası olarak, bu devasa büyüklükteki kripto paraları bir kerede piyasaya atmasını önlemek için ona parça parça 8 milyar XRP ödüyor.

Son zamanlarda Whale Alert tarafından paylaşılan verilere göre McCaleb’in XRP’deki toplam tahmini varlığı ve karı 1,2 milyar doları buluyor.

XRP

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin