Devasa ortaklık duyuruldu! Bu token arkasına rüzgarı aldı, uçuş mu geliyor?
Devasa ortaklık duyuruldu! Bu token arkasına rüzgarı aldı, uçuş mu geliyor?

Devasa ortaklık duyuruldu! Bu token arkasına rüzgarı aldı, uçuş mu geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Video oyunu perakende devi Gamestop, geçen mayıs ayında NFT teknolojisi dünyasına adım attığını ilan etmişti. Dokuz ay sonra Gamestop, ikinci katman (L2) Ethereum ölçeklendirme projesi Immutable X ile ortaklık başlattığını açıkladı.

İki ekip NFT oluşturucularına ayrılmış 100 milyon dolarlık bir fon oluşturdu.

Immutable X ve Gamestop ortaklığı nasıl olacak?

Gamestop, şirketin Ethereum üzerine inşa edilmiş Gamestop NFT pazarının oluşturulması hakkında açıklama yapmasının ardından nihayet 3 Şubat 2022’de Blockchain ortağını açıkladı. Gamestop’un duyurusu, video oyunu perakendecisinin Ethereum tabanlı L2 projesi Immutable X ile iş birliği yaptığını ortaya çıkardı.

Immutable X, daha önce Eylül ayında sosyal medya şirketi Tiktok ile çalışmıştı. Projenin web sitesi, bunun “Ethereum’daki NFT’ler için ilk ikinci katman” olduğunu ve Immutable X katılımcılarının “taviz vermeden pazarlar, oyunlar ve uygulamalar için sıfır işlem ücreti, anında işlem ve karbon nötr NFT” sunduğunu iddia ediyor.

100 milyon dolarlık fon

Gamestop ve Sidney merkezli girişim Immutable X, yaratıcı hibeler için kullanılacak IMX tokenleri üzerinden 100 milyon dolar değerinde bir hibe fonu da başlatıyor. Gamestop, 100 milyon dolarlık hibe fonu hakkında “Oyun değiştiricileri finanse etmeye çalışıyoruz” diyor.

Gamestop’un duyuru detaylarında, “Ortaklık NFT içerik ve teknolojisinin oluşturucuları için kullanılması amaçlanan 100 milyon dolarlık bir fon oluşturuyor. Şirket şunları ekledi:

“Immutable X,  bu yıl içinde piyasaya sürülmesi beklenen NFT için bir katman-2 ortağı ve platform olacak. Buna ek olara, şartlar, Immutable X’in Gamestop’a yaklaşık 150 milyon dolarlık IMX token sağlamasını öngörüyor.”

Gamestop ayrıca, iş birliği anlaşmasının ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulacağını söyledi. Video oyunu perakendecisi, “Ortaklık anlaşması ve diğer ilgili bilgiler SEC ile Form 8-K’da açıklanacak” diye belirtti.

bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin