Son günlerin en büyük transferi! Devasa miktarda SHIB taşındı! Neler oluyor?
Son günlerin en büyük transferi! Devasa miktarda SHIB taşındı! Neler oluyor?

Son günlerin en büyük transferi! Devasa miktarda SHIB taşındı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Etherscan tarafından yayınlanan verilere göre, son bir saat içinde kripto para birimi balinaları, 8 milyar SHIB transferi gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra, balinalar büyük miktarlarda LUNA ve LINK: 40.000 LUNA (4.110.000 dolar) ve 452.201 LINK (452.201 dolar) elde etti.

Balinalar 8.5 milyar SHIB taşıyor

Etherscan izleyicisi, son bir saat içinde Shiba Inu ile ilgili 4.3 milyar ve 4.2 milyar meme coin taşıyan iki büyük işlemin gerçekleştirildiğini gösteriyor.

Bilinmeyen bir adresten toplam 2.495.921.532 token, büyük olasılıkla daha sonra satılmak üzere bir Binance cüzdanına aktarıldı. Son transfer iki isimsiz adres arasında yapıldı.

Shiba Inu, balinaların kripto üzerine yaptığı en sabit tokenlerden biri olmaya devam ediyor. Elde edilen verilere göre, 3 Nisan’da “Tsunade” adlı bir balina, şaşırtıcı bir şekilde 86 milyar meme coin elde etti.

Bu büyük ETH balinası 175 milyar Shiba satın alıyor

Meme coin’in diğer “sürekli” satın alımları arasında, cüzdanlarına ikonik fantastik romanların yazdığı karakterlerden sonra isim veren iki balina da var. “Hobbit” (“Bombur” cüzdanı) ve “Yüzüklerin Efendisi” (“Gimli” cüzdanı).

1 Nisan’da “Bombur” 175 milyar token alımı gerçekleştirdi. Üçüncü “Tolkien” balinası da var “Tom Bombadil” ancak henüz Shiba Inu’yu satın aldığı fark edilmedi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin