Devasa hamle: Bitcoin bu gelişmeyle 330 milyon kişiye daha erişebilir!
Devasa hamle: Bitcoin bu gelişmeyle 330 milyon kişiye daha erişebilir!

Devasa hamle: Bitcoin bu gelişmeyle 330 milyon kişiye daha erişebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hindistan’ın en büyük dijital ödeme platformu, Bitcoin hizmetleri sunmak için çalışmalara başladı. Ancak önce düzenleyici izin bekleniyor.

Paytm’in CFO’su Madhur Deora, Hintli düzenleyicilerden izin gelmesi halinde şirketinin Bitcoin tekliflerini etkinleştirebileceğini söyledi. Paytm, Hindistan’ın en büyük mobil ödeme platformlarından biri konumunda. Yani şirket bu planını uygulamaya koyabilirse 330 milyondan fazla kullanıcı Bitcoin ödemelerine erişebilir.

Düzenleyicinin onayı bekleniyor

Şirketin CFO’sı Deora, bu Perşembe günü Bloomberg’e verdiği röportajda olası Bitcoin hizmetlerinden söz etti. Haslinda Amin ve Rishaad Salamat ile yaptığı görüşmede CFO, Paytm’in büyümesini tartıştı. Deora, şirketinin devasa büyümesini hızlandırmak için dijital ödemelerden güç almak istediklerini belirtti.

“Anahtar nokta, tüketiciler her işlem için aynı ödeme seçeneğini kullanmak istemediğinden, daha fazla kullanım durumu ve daha fazla ödeme seçeneği sunmak.”

Tartışma sırasında Salamat, CFO’ya Paytm’in yeni ödeme seçeneklerinin Bitcoin’i içerip içermediğini sordu. Yanıt olarak Deora, düzenleyicilerin izin vermesi durumunda bunun mümkün olabileceğini belirtti:

“Hindistan’da düzenleyiciden izin alabilirsek olacak. Bitcoin ülkeden halen gri alanda. Paytm şu anda Bitcoin işi yapmıyor. Eğer Bitcoin ülkede tamamen yasal hale gelirse, bize ve kullanıcılara fayda sağlayacak teklifler başlatabiliriz”.

Hindistan tarihsel olarak kripto para birimlerine karşıydı ancak son zamanlarda varlık sınıfına karşı daha pozitif hamleler yapıyor. Hükümetin, önümüzdeki yılın Şubat ayına kadar kripto para birimleri için düzenleyici bir çerçeve uygulayacağı bildiriliyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Menemen mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin