Devasa büyüme: Bitcoin artık 100.000'den fazla kuruluşta kabul ediliyor!

Devasa büyüme: Bitcoin artık 100.000’den fazla kuruluşta kabul ediliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev bir dijital varlık yönetimi şirketi olan Grayscale, dünya çapında 100.000’den fazla kuruluşun Bitcoin’i (BTC) kabul ettiğini açıkladı. Bu bilgi şirket tarafından “Altın’ı Bırak” kampanyasının bir parçası olarak yayınlandı. Şirket, yatırımcıların fonlarının bir kısmını Bitcoin’e yatırmasını istiyor.

Grayscale: Bitcoin kabulü büyümeye devam ediyor

Piyasadaki en büyük kripto para yönetimi şirketlerinden biri olan Grayscale, Bitcoin’i ödeme aracı olarak kabul eden 100.000’den fazla dükkan ve işletme olduğunu ve bu sayının artmaya devam ettiğini bildirdi. Bu firmanın yönetim altında yaklaşık 2,6 milyar dolar varlık var ve farklı ülkelerden yüzlerce yatırımcı var. Firmanın yayınladığı yeni bir raporda, Bitcoin hala başlangıç ​​aşamasında olmasına rağmen, dijital para biriminin bir değer deposu olarak çalıştığını düşünüyorlar. Bu konuda Grayscale  şunları yazdı:

Bitcoin, küresel büyümeyi yeni yollarla sürdürüyor, aynı zamanda enflasyon koruması sağlayan ve yatırım yapılabilir kılan değer deposunun niteliklerini koruyor. Bitcoin, trilyonlarca dolara ulaşan, bozmaya çalıştığı pazarların büyüklüğünün sadece küçük bir kısmı.

Aynı zamanda Grayscale, Bitcoin’in dijital altın, mobil ödeme platformu ve aşırı enflasyon yaşayan ülkeler için bir para birimi olarak çalışabileceğini söylüyor. Örneğin, Bitcoin ve diğer dijital varlıklar, Venezuella’da hayatta kalmak ve işlem yapabilmek için benimsendi. Bankalar devlet tarafından kontrol edildiğinden ve tüm işlemleri düzenleyici kurumlar tarafından yakından takip edildiğinden, kullanıcılar dijital varlıklara yatırım yapmaya karar verdiler.

Grayscale: Bitcoin her portföyde olmalı

Grayscale, çeşitlendirmenin bir yatırımcı için de olumlu olduğunu düşünüyor. Bitcoin, yatırımcıların benzersiz bir piyasaya ve diğer varlık sınıflarında görülemeyen fırsatlara maruz kalmalarını sağlar. Grayscale, bu varlık sınıfına yüzde 1 ile 5 arasında bir tahsisatın yatırımcıların yatırım portföyünün önemli bir parçası olabileceğini düşünüyorlar.  Anthony Pompliano’nun dediği gibi, Bitcoin asimetrik bir geri dönüş profiline sahip.

Ayrıca, dijital para birimi korelasyonlu olmayan bir varlık, yani dünya çapındaki hisse senetleri veya diğer para birimleri ile karşılaştırıldığında sıfıra yakın bir korelasyona sahip. Aynı zamanda dünya genelinde 7,1 milyondan fazla aktif Bitcoin kullanıcısı ve BitInfoCharts tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin ağında yaklaşık 600.000 aktif adres bulunuyor. Bu makaleyi yazarken, Bitcoin 10.250 dolar civarında işlem görüyor ve 183,5 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin