Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

Devasa Bitcoin ve Ripple balinaları göründü! Milyonlarca XRP ve BTC taşındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ve Ripple (XRP) balinaları haftasonu yaklaşırken harekete geçti ve milyonlarca dolarlık kripto para taşındı.

Bitcoin balinaları 780,3 milyon dolar değerindeki 77.014 BTC’yi taşıdı

Balina gözlemcileri, 369,8 milyon dolar değerinde 36,469 BTC’lik büyük bir hareket dahil olmak üzere Cuma günü üç büyük Bitcoin transferi buldu. Bitcoin, iki bilinmeyen cüzdan arasında transfer edildi ve bu hareket BTC’yi güvende tutmak ya da bir tezgah üstü (OTC) satışının bir parçası olarak büyük olasılıkla gerçekleşti. Toplamda, 780,3 milyon dolar değerindeki 77.014 BTC, kripto para piyasasındaki bilinmeyen kökenli cüzdanlar arasında taşındı:

Ripple balinaları 29,6 milyon dolar değerindeki 110 milyon XRP’yi taşıdı

Bu arada, Ripple bazı XRP varlıklarını haftayı kapatmak için hareket ettiriyor. Şirket, elinde bulundurduğu varlıklarla XRP’nin yarısından fazlasına sahip ve çoğunluğu emanette. Son 24 saatte, Ripple toplamda yaklaşık 29,6 milyon dolar değerindeki 110 milyon XRP’yi taşıdı. Bu transferlerden üçü bilinmeyen cüzdanlar arasında yapıldı ve yukarıdaki Bitcoin transferlerine benzer şekilde, güvenlik için Ripple varlıklarının taşınmasını temsil edebilir ya da XRP’lerinin bir kısmını kripto borsalarına veya kurumlarına satabilirler:

Her ay, Ripple 1 milyar XRP’nin kilidini açıyor, bunun bir kısmını satıyor ve geri kalanını emanete geri gönderiyor. Şirket, bu yılın ikinci çeyreğinde toplam 251,51 milyon dolar sattıktan sonra bu çeyrekte normalden daha az XRP satacağını açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin