Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!
Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!

Devasa Bitcoin balinaları uyandı! Ripple şirketi, 1 milyar XRP’nin kilidini açtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple şirketi, yaklaşık 308 milyon dolar değerindeki bir milyar XRP’yi emanetten çıkararak piyasaya sürdü. Balinalar, beş büyük Bitcoin (BTC) işlemi gerçekleştirdi.

Ripple şirketi, 1 milyar Ripple’ın kilidi açtı!

Ripple şirketinin XRP satışları ile ilgli açıklama yapmasının sebebi, şirketin her ay ne kadar XRP sattığını kamuya açıklama ve yatırımcılara dijital varlıklardaki XRP’lerini aynı anda satmayacaklarını garanti etme çabalarının bir parçası.  Ripple, toplam XRP arzının yarısından fazlasına sahip ve her ay bir milyar varlığını emanetten kurtarıyor. 


Kaynak: Blockchair

Genellikle, şirket bir milyar XRP’nin bir kısmını satıyor ve kalanları da ay sonunda emanet hesaplara geri gönderiyor. Bu yılın ilk çeyreğinde, Ripple’ın XRP satışlarında önceki çeyreğe kıyasla %31’lik artış var. The Block’a göre Ripple, 2016’dan bu yana toplam 890 milyon dolar değerinde XRP sattı.

Balinalar, beş büyük Bitcoin (BTC) işlemi gerçekleştirdi

Bu arada, beş büyük Bitcoin (BTC) işlemi de dikkat çekiyor. Birkaç saat önce dev bir Bitcoin transferi gerçekleştirildi. Çünkü birisi 214 milyon dolar değerindeki 40.000 BTC’yi bir bilinmeyen cüzdandan diğerine taşıdı. Bu işlem balinaya sadece 3,94 dolara mal oldu. Geçtiğimiz 24 saat içinde dört büyük BTC transferi daha gerçekleşti. Bir yatırımcı Bitcoin’i bilinmeyen cüzdanlar arasında taşıdı. İşte işlemlerin detayı:

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin