16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Dev ortaklık: Ripple (XRP), Avrupa’nın en büyük ödeme sistemi Mollie’ye eklenebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödeme sistemi Mollie, söylentilere göre Ripple (XRP) desteğini ekleyebilir. XRP/USD paritesi, 0,40 doların altında kapandı.

Ripple (XRP), Mollie entegrasyonu toplulukta heyecan oluşturdu

Şu sıralar XRP/USD paritesi, Salı gününden bu saatte kadar değişmeyerek 0,35 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasa değeri 14,5 dolar olan ikinci en büyük kripto para, Salı gününün en düşük seviyesi olan 0,3375 dolar seviyesinden yukarı yönlü momentum ile 0,3630 dolara yaklaştı.

Ripple’ın XRP’si, Hollanda merkezli ödeme sistemi Mollie’ye eklenebilir. Twitter kullanıcılarından biri, XRP TipBot kurucusu Wietse Wind’i gerekçe göstererek haberleri paylaştı. Bilgi doğrulanmamakla birlikte topluluk, hem Hollanda’da hem de Avrupa’da bir bütün olarak en büyük ödeme hizmeti olan Mollie’nin entegrasyonu konusunda çok hevesli.

Ripple’ın teknik resmi

Ripple (XRP) günlük fiyat grafiği
Ripple (XRP) günlük fiyat grafiği

XRP/USD paritesi, Salı günü bir toparlanma başlattı, ancak boğalar şu sıralar SMA50’ye (4 saat) yaklaşan 0,3660 dolar seviyesinde. Bu alanı 0,39 ABD doları ve kritik 0,40 ABD dolarına çıkarmak için temizlememiz gerekiyor. Aşağı yönde, yerel destek 0,3400 dolar, son düşük seviye 0,3375 dolarda gerçekleşti. Daha düşük bir sürdürülebilir hareket, bir sonraki hedefle 0,3 dolar ve 0,3237 dolara kadar daha fazla satışa neden olacak

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin