Dev ödeme şirketinden Bitcoin’e destek açıklaması
Dev ödeme şirketinden Bitcoin’e destek açıklaması

Dev ödeme şirketinden Bitcoin’e destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev ödeme şirketinden Bitcoin’e destek geldi. PayPal’ın CFO’su John Rainey, CNBC’de katıldığı Mad Money programında, volatilitenin PayPal’ın kripto paraları bir ödeme seçeneği olarak kabul etmemesinin temel sebebi olduğunu belirtti.

PayPal, 2015 yılından beri ödeme yöntemi olarak Bitcoin kabul ediyor

John Rainey, Mad Money programında Jim Cramer’e şunları söyledi:

Kripto para birimlerinin volatilitesi nedeniyle, eğer bir işletmeyseniz sattığınız bir üründe yüzde 10’luk bir marj var demektir. Ancak Bitcoin’i kabul edersiniz ve ertesi gün elde ettiğiniz kârınız %15 olabileceği gibi eriyip gidebileceğini de görebilirsiniz. Bitcoin değerinin çok değişken olması sebebiyle  güven kazanmakta zorlandığını görüyoruz.

PayPal 2015 yılından beri Braintree ödeme yöntemi ile Bitcoin kabul ediyor. Bitcoin’ın Lightning Network biçimindeki para birimi yeteneklerindeki ilerlemeler, hem ticari işlemcileri hem de fiat temelli çözümleri dikkat çekici ölçüde daha düşük ücretler ve hemen hemen anında işlem yapma süreleriyle baskılamaya devam ediyor.

Dev ödeme şirketinden Bitcoin’e destek açıklaması

Braintree her transfer işleminden ortalama işlem başına %2,9 ve 0,30 dolar tutarında bir transfer ücreti alıyor. Fakat Bitcoin’in Lightning Network’ünün tüm bu tartışmaları bitireceği düşünülüyor. Transferlerin çok düşük ücretlerle ve anında gerçekleştirilmesi Bitcoin’i güçlendiriyor. Lightning, henüz 170.000 doların altında bir toplam ağ kapasitesi ile emekleme aşamasında.

Bu arada John Rainey, PayPal’ın Bitcoin’den vazgeçmeyeceğini belirtti. Ayrıca John Rainey, Bitcoin’e işletmelerin şu an çok fazla ilgi göstermediğini belirtti. Ama Bitcoin gelecekte istikrarlı ve daha iyi bir para birimi olursa PayPal’ın onu kesinlikle destekleyeceğini de sözlerine ekledi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin