featured

Dev kuruluş Asya harekatını başlattı, kritik iş birliği geldi! İşler şimdi değişiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sam Bankman-Fried’ın sahip olduğu FTX, Liquid Group’u ve faaliyet gösteren tüm yan kuruluşlarını satın alıyor. Bunlar arasında, Japonya’daki ilk dijital varlık ticaret merkezlerinden biri olan Quoine Corporation da var.

FTX genişlemeye devam ediyor

Yakın tarihli bir blog gönderisine göre, düzenleyiciler tüm kapanış koşullarını hesaba katacağından anlaşma bu yıl Mart ayında tamamlanacak. Tamamlandığında, Bahama merkezli FTX, Quoine’e sahip olacak ve böylece hizmetlerini Japon topraklarında yayacak.

Quoine, FTX’in ürünlerini ve hizmetlerini kademeli olarak tekliflerine entegre edecek. Aynı zamanda, Bankman-Fried şirketinin mevcut Japon müşterileri Quoine ekosistemine taşınacak. FTX ayrıca Japonya’daki müşterilerine yerel yasalara uygun hizmetler sağlamak için bir anlaşma imzaladı.

FTX ve Liquid Group birbirine aşina iki şirket konumunda. Geçen yıl ağustos ayında, bilgisayar korsanları Japon kuruluşundan 90 milyon dolardan fazla dijital varlığı boşalttı. Ancak kısa bir süre sonra FTX, saldırıdan sonra Liquid Group’u istikrara kavuşturmak için 120 milyon dolarlık bir kredi devretti. Konuyla ilgili olarak o zamanlar COO Seth Melamed konuşuyordu:

“FTX ile işbirliği yaparak, inovasyonu yönlendirmek ve Blockchain teknolojisiyle finansın geleceğini değiştirmek için muazzam fırsatlar görüyoruz.”

FTX’in etkileyici 2022 başlangıcı

Geçen yıl etkileyici bir büyüme yaşayan kripto para platformu, bu çizgisini 2022’de de sürdürdü.

Geçen ay, yeni ve gelecek vaat eden dijital varlık projelerine yatırım yapmak için 2 milyar dolarlık bir girişim fonu kurdu. Şirketin CEO’su ve Kurucusu Sam Bankman-Fried miktarın tamamını sağladı.

Küresel borsa FTX yeni bir finansman turunda 400 milyon dolar destek aldı ve değerlemesini 32 milyar dolara çıkardı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin