ftx
ftx

Dev kripto şirketinden kritik açıklama geldi! Dünyanın en büyüklerinden…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in ABD’deki iştiraki, şirketi 8 milyar dolarlık bir değerlemeyle ve 400 milyon dolarlık bir yatırımla büyümeye devam ediyor.

FTX US bugün ilk dış finansman turunda 400 milyon dolar topladığını duyurdu. Bu, şirkete 8 milyar dolar değerleme getiriyor ve onu dünyanın en değerli kripto şirketlerinden biri yapıyor.

Bu gelişme neden önemli?

Turun yatırım destekçileri arasında Softbank’ın Vizyon Fonu 2 ve Ontario Öğretmenler Emeklilik Planı Kurulu yer aldı. Bu gelişme, tüm sektördeki mevcut gerilemeye rağmen kriptonun geleceğine olan güvenin yüksek olduğuna işaret ediyor.

Bugün erken saatlerde yayınlanan bir CNBC makalesi, FTX US başkanı Brett Harrison’ın “kripto kışı”nın gerçek bir tehdit olduğunu kabul ettiğini belirtti.

“Oynaklık her iki yolu da kesiyor. Kriptoda gördüğümüz tüm büyük yükselişlerle birlikte, düşüşlerin de olacağını beklemek zorundayız. Ve şu anda kesinlikle o dönemdeyiz.”

Ayrıca, düşüşün sadece kripto paralara özgü olmadığını ve tüm piyasaların bir miktar olumsuzluk yaşadığını söyledi. Ekledi:

“Eninde sonunda bir toparlanma göreceğimizi düşünüyorum.”

Powell’ın açıklamaları kritik olacak

Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell, iki günlük FOMC toplantısının sonunda bugün bir konuşma yapacak. Fed toplantıya girerken çok şahin davrandı, daralmayı sona erdirme ve Mart ayında faiz artırımlarına başlama sözü verdi.

Fed bu planı bugünkü duyuruda onaylarsa, piyasalardaki, özellikle de kripto piyasasındaki son sıçrama ölü bir kedi sıçramasına dönüşebilir ve bazıları Fed haberlerinin zaten fiyatlandığını iddia etse de, daha fazla aşağı yönlü de olabilir.

FTX US için, herhangi bir gerilemeden bağımsız olarak işler her zamanki gibi sürüyor. Şirketin şu anda 1,2 milyon kayıtlı kullanıcısı var ve ana rakipleri Robinhood ve Coinbase’e karşı avantaj elde etmek istiyorlar

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin