Dev kripto para borsası 2019 kârıyla şaşırttı!
Dev kripto para borsası 2019 kârıyla şaşırttı!

Dev kripto para borsası 2019 kârıyla şaşırttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsası Bithumb, 2019 için 37,2 milyar won (yaklaşık 30.5 milyon dolar) net kâr bildirdi. Salı günü yapılan duyuruda, borsa devinin bir önceki yı 170 milyon dolarlık zarar ettiği ve 2019’da büyük bir rahatlama yaşadığı bildirildi.

2019 yılında toplam geliri 144,6 milyar won (120 milyon dolar) olarak açıklanan Bithumb borsasının işletme geliri ise 67,7 milyar won (55 milyon dolar) olarak kaydedildi.

Ülkenin dijital piyasası çökerken dev kripto para borsası yükselişe geçti

Güney Kore’nin dijital para piyasası hacminde önemli bir düşüş yaşanan mevcut dönemde Bithumb’ın böyle bir kâr bildirmesi şaşkınlıkla karşılandı. Ayrıca Bithumb’daki kripto ticaret hacimlerinin bir önceki rakamlara göre yüzde 70 düştüğü ifade edildi.

Borsa ise etkileyici rakamların platformdaki müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik vizyonlarının bir sonucu olduğu görüşünde. Bithumb’ın müşteri tabanına sorunsuz hizmetler sunmak için gerekli tüm yerel lisansları almaya çalıştığı biliniyor.

“Bithumb kârını BT altyapısına yatırıyor.”

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Şirketimiz, elde ettiği fonları temel BT altyapısına yatırıyor ve Kara Para Aklama ile Mücadele (AML) yeteneklerini geliştirerek çalışan sayısı ve organizasyonel yeniden yapılanma yoluyla iç verimliliği geliştiriyor. 2020’nin ilk çeyreğinde şirketimiz, yer değiştirmeye ve ilave yeniden yapılandırma çalışmalarına devam etmiş, böylece işletme giderlerini azaltma yoluna devam etmiştir.

Borsa ayrıca dijital para birimlerindeki ücretleri ortadan kaldırarak ticaret ücretlerini yeniden yapılandırdı ve böylece kripto pazarındaki oynaklıktan kaynaklanan fiyatlandırma risklerini en aza indirdi.

Borsa işinin yanı sıra Bithumb, merkezi olmayan uygulama (DApp) tabanlı hizmetlerin yanı sıra yüksek talep gören merkezi olmayan finans (DeFi) alanına da girmeyi düşünüyor. Ayrıca önümüzdeki hafta platformda staking hizmetlerinin başlatılacağı biliniyor.

financemagnates

Chrome kullanıcıları dikkat: Cüzdanlarınız tehlikede olabilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin