Dev kripto borsası harekete geçti! 1 milyar dolarlık hedef
Dev kripto borsası harekete geçti! 1 milyar dolarlık hedef

Dev kripto borsası harekete geçti! 1 milyar dolarlık hedef

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto endüstrisindeki önde gelen kripto para borsalarından biri olan FTX, 1 milyar dolarlık yeni yatırım toplayarak değerlemesini 32 milyar dolarda tutmayı hedefliyor. Ancak önce, Sam Bankman-Fried liderliğindeki kripto şirketinin yeni fon sağlaması gerekiyor.

Perşembe günü erken saatlerde bir CNBC raporu, FTX’in potansiyel yatırımı önemli yatırımcılarla tartıştığını ve borsanın değerini önceki finansmanla eşit hale getiren bir fon toplama turu aradığını söyleyen kaynaklardan alıntı yapıyor.

FTX, bu yılın Ocak ayında 400 milyon dolarlık C Serisi finansman turuyla birlikte değerlemesini 25 milyar dolardan 32 milyar dolara yükseltti. FTX‘in ABD tarafından düzenlenen bağlı kuruluşu FTX US’yi de 400 milyon dolarlık benzer bir turda 8 milyar dolarlık değerlemeyle destekleyen turdaki yatırımcılar arasında Singapur’dan Temasek, Tiger Global ve SoftBank’ın Vision Fund 2 de yer aldı.

FTX’ten 1 milyar dolarlık hedef

FTX’in rakipleri mevcut kripto kışında çökerken, Bankman-Fried’in şirketi daha da büyümek istiyor. CNBC raporunda belirtildiği gibi, borsa, kripto para birimi ve blockchain manzarasında diğer anlaşmaları imzalamak için yeni sermaye enjeksiyonunu izliyor.

Şirket bu yıl Bitvo, Embed ve Liquid için anlaşmaları tamamladı ve kripto kredi ve faiz verme platformu olan BlockFi’yi satın almak için bir anlaşma yaptı. Şirket ayrıca, iflas etmiş kripto borç veren Voyager’ın varlıklarını elde etmek isteyenler arasında yer alıyor.

FTX, 2021’de gelirinin fırladığını gördü ve kripto boğa piyasası, borsanın net gelirinin 2020’de 17 milyon dolardan geçen yıl 388 milyon doların üzerine çıkmasına yardımcı oldu.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin