Dev derecelendirme şirketinden Bitcoin notu ve yatırım tavsiyesi
Dev derecelendirme şirketinden Bitcoin notu ve yatırım tavsiyesi

Dev iddia: Bitcoin 98 milyon dolara ulaşacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fiyatlar düşmesine rağmen, bu hafta ortası zirveye ulaştıktan sonra 5.500 dolardan başlayan şamdanlar ve temel faktörler Bitcoin (BTC) boğalarını desteklemektedir. Buna ek olarak bir Twitter kullanıcısı BTC’nin yirmi yılda 98 milyon dolar olacağını iddia etti.

Bitcoin 20 yıl içinde 98 milyon dolara ulaşacak

Spekülatörler için her şey fiyattır. Fiyatlandırma hakim ve dalgalı kripto varlıklarıyla, tüccarların kriptoda ayrı bir yeri var. Analistler birçok kez aynı anda iki analiz birden yayınlarlar. Birçoğu, kripto paraları finansal sistemin oluşturduğu sorunları çözme ağı olarak Bitcoin’in burada kalacağı konusunda iyimser. Sonuç olarak, BTC’nin her durumunu yorumlarlar. BTC’nin beş ya da on yıl sonra ne olacağını tahmin edenlerin hatta 50 bin dolar civarında olacağını söyleyenlerin sayısı baketbol sahasını doldurur. Bununla birlikte, analizlerden ziyade Bitcoin’in – likit bir varlığın – büyük ölçüde hafife alındığına inanan yeni bir kuşak var.

Bunlardan biri olan Twitter kullanıcısı Moon_Rekt, Bitcoin’in 20 yıl içinde rekor kırarak 98 milyon dolara çıkmasını öngörüyor. Tahminlerini teyit etmek için Moon, hodler’ların rolü, dünyanın en değerli varlığının artan kıtlığı ve daha sonra gelecek yıllarda halving’lerin yüzde 50 oranında madencilik ödüllerini azaltacağı gibi çeşitli faktörleri sıralamakta.

Buna ek olarak Rekt tarafından, Bitcoin ve diğer tüm Blockchain ağlarının avantajları da ekleniyor. Özellikle menkul kıymet fiyatların blokaj içeriğine bağlı olmadığı ve ardından piyasa değeri 7.7 trilyon dolar civarında olan altın değerinin üzerine yerleştirilen bir varlığın bölünebilirliğini içerir. Net değeri yüksek oyuncular, ağın sunduğu imkanlardan yararlanmak için altından bir değer deposu olarak Bitcoin’e kaymaya başladığında, iyimser hodler BTC’nin 98 milyon dolara yükselmesini bekliyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin