Dev firmanın CIO’sundan coşturan Bitcoin fiyat hedefi
Dev firmanın CIO’sundan coşturan Bitcoin fiyat hedefi

Dev firmanın CIO’sundan coşturan Bitcoin fiyat hedefi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırım firması Guggenheim’ın baş yatırım sorumlusu (CIO), Scott Minerd, Bitcoin’in fiyatının sonunda 600.000 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor.

Devasa rakam

CNN’de yakın zamanda yapılan bir röportajda yatırım uzmanı, firmanın Bitcoin üzerinde 10 yıldan fazla bir süredir yaptığı araştırmanın dijital varlığın potansiyel olarak bu fiyat seviyesine ulaşabileceğini gösterdiğini söyledi.

Bitcoin’in arzı altına eşitse, hesaplamalarına göre fiyat 400.000 ila 600.000 dolar arasında olacaktır.

“Bitcoin arzını… dünyadaki altın arzına ve altının toplam değerine göre düşünürseniz, Bitcoin bu tür rakamlara gidecek olsaydı, Bitcoin başına 400.000 ila 600.000 $ ‘dan bahsediyor olurdunuz. . “

Piyasa, son ralliyi destekleyecek kadar güçlü değil

Bitcoin, Kasım 2020’den beri bir rallide yer alıyor. Fiyat 41.000 $’ı aşan yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldiğinde, Ocak 2021’de ralli güçlendi. Bununla birlikte, fiyat nihayetinde 30.000 $ seviyesine düştü ve bu da kripto topluluğunu ve yatırımcıları bunun yeni bir ayı piyasası mı yoksa sadece 20,0000 $’a geri çekilme mi olduğunu merak etmeye bıraktı.

Minerd’e göre geri çekilme, kurumsal katılımın bu kadar hızlı bir ralliyi destekleyecek kadar güçlü olmamasından kaynaklanıyordu. Bununla birlikte, kurumsal katılımın büyüyeceği ve Bitcoin’in küresel ekonomiyle daha alakalı hale geldikçe büyümesini sürdürme potansiyelini artıracağı konusunda olumlu.

600.000 $ ‘lık fiyat hedefi, Minerd’in daha önce Bitcoin için fiyat hedefi olarak verdiği 400.000 $’dan yukarı doğru bir revizyon anlamına geliyor.

Aslında, kurumsal katılım, Bitcoin’i daha yüksek seviyelere taşımada kilit bir rol oynayabilir. 30.000 $’a geri çekilmenin ardından JP Morgan analistleri, kurumsal yatırımı kolaylaştıran dünyanın en büyük dijital varlık yönetimi platformu Grayscale’in, düştüğü seviyeden 40.000 $’ın üzerine çıkan fiyatı daha üst seviyelere çıkarmada kilit bir rol oynayacağını söyledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin