Walmart kendi kripto para birimini ve NFT'sini yapmaya hazırlanıyor
Walmart kendi kripto para birimini ve NFT'sini yapmaya hazırlanıyor

Dev firmadan ses getirecek kripto adımı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Walmart adını ve logosunu artırılmış ve sanal gerçeklikte kullanmak için başvuruda bulundu. Firma Metaverse içinde sanal bir alışveriş deneyimi oluşturma çabasını iyiden iyiye göstermeye başladı.

Walmart kriptoya uygun patentler alıyor

Walmart Inc, ABD’de dosyalanan patentlere göre kendi kripto para birimlerini, değiştirilemez tokenlerini (NFT’ler) yapmaya ve Metaverse dünyasına girmeye hazırlanıyor.

ABD perakende devi tarafından Aralık ayında ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) sunulan belgeler, kendi dijital para birimini yapmayı planladığını ve “finansal hizmetleri, yani dijital bir para birimi ve dijital bir değer token sağlamayı” başlatabileceğini belirtti.

CNBC Pazartesi günü bildirdiğine göre, gelir açısından dünyanın en büyük şirketi, geçtiğimiz ay meta veri tabanında sanal ürünler üretme ve satma ve NFT sunma niyetini gösteren yedi ticari marka başvurusunda bulundu.

Walmart yetkilileri konuyla ilgili doğrudan yorum yapmaktan kaçındı, ancak gazetecilere “gelişmekte olan teknolojilerin işi nasıl etkileyebileceğini sürekli olarak araştırdığını” söyledi.

Şirket tarafından yapılan diğer ticari marka başvuruları, sağlık ve beslenme derslerinin yanı sıra “fiziksel uygunluk eğitimi hizmetleri” planlarına atıfta bulundu ve yakında e-ticaret pazarlarında fon transferleri, Blokchain ve kripto için kullanılabilecek yazılımlar yapabileceğini öne sürdü.

proactiveinvestors


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin