Dev firmadan 1 milyar doların üstünde yeni Bitcoin alımı geldi!
Dev firmadan 1 milyar doların üstünde yeni Bitcoin alımı geldi!

Dev firmadan 1 milyar doların üstünde yeni Bitcoin alımı geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Microstrategy, 1,026 milyar dolar değerinde yeni bir Bitcoin satın alımı gerçekleştirdi ve toplam BTC fonunu yaklaşık 90.531’e yükseltti. Şirketin CEO’su, şirketinin kurumsal analitik yazılım işini büyütme ve “Bitcoin edinme ve tutma” gibi iki kurumsal stratejiye odaklandığını açıkladı.

Microstrategy Hazine Rezervinde 2 milyar dolardan fazla Bitcoin var

Microstrategy Inc. Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “ücretler ve harcamalar dahil olmak üzere bitcoin başına ortalama yaklaşık 52.765 dolarlık bir ortalama fiyatla yaklaşık 1,026 milyar dolar nakit karşılığında yaklaşık 19.452 Bitcoin daha satın aldığını” duyurdu.

Duyuru şöyle devam etti:

24 Şubat 2021 itibarıyla şirket, ücretler ve harcamalar dahil olmak üzere toplamda yaklaşık 2,171 milyar dolarlık bir toplam satın alma fiyatı ve BTC başına yaklaşık 23.985 dolarlık bir ortalama satın alma fiyatı ile satın alınan yaklaşık 90.531 Bitcoin toplamına sahiptir.

Şirket, ek Bitcoin’ler satın almak için geçen hafta tamamladığı 1,05 milyar dolarlık dönüştürülebilir tahvil teklifinden elde ettiği geliri kullandı.

Şirket iki yeni kurumsal stratejiye odaklandı

Bitcoin yanlısı CEO Michael Saylor, şirketinin “kurumsal analitik yazılım işimizi büyütme ve bitcoin alma ve tutma konusundaki iki kurumsal stratejimize odaklanmaya devam ettiğini” açıkladı.

Microstrategy, şirketin elinde tuttuğu BTC miktarı ile “dünyanın en yaygın kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin’in güvenilir bir değer deposu olarak hizmet edebileceği inancını” bir kez daha teyit etmiş oldu.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin