Flaş: Dev borsa, Shiba Inu ve 4 altcoin'i listeleyecek! Büyük gün belli oldu
Flaş: Dev borsa, Shiba Inu ve 4 altcoin'i listeleyecek! Büyük gün belli oldu

Dev borsa, Shiba Inu ve 4 altcoin’i listeleyecek! Büyük gün belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Emtia ticaretini de kolaylaştırmasıyla bilinen kripto para borsası platformu Uphold, Ocak ayı için kripto para birimleri listeleme planlarını açıkladı. İlk sırada Shiba Inu var.

Shiba Inu yatırımcı sayısı artıyor

Platform, 15 Ocak’a kadar şaka tabanlı kripto para birimi Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyeceğini belirtti. Listeleme duyurusu, SHIB’nin sosyal medya popülaritesindeki son artışı takip ediyor.

SHIB’in popülaritesi, kripto para piyasasındaki genel düzeltmeye kurban gitmesine rağmen, Aralık ayında kazandığı yeni yatırımcı sayısından belli oluyor. 1 Aralık ila 30 Aralık arasında SHIB yatırımcı sayısı 1.021.997’den 1.103.302’ye yükseldi. Shiba Inu sayısı 1 ayda 81.305 kişi arttı.

Fakat Aralık ayı boyunca, SHIB piyasa değeri 24,79 milyar dolardan 18,60 milyar dolara %24,96 düştü.

SPELL ve CVX listelenecek

8 Ocak’ta Uphold’un ödünç verme platformu abracadabra ile ilişkili bir ödül varlığı olan Spell (SPELL) tokenini listelemesi bekleniyor. Ayrıca getiri artırıcı uygulama Convex Finance’in arkasındaki CVX tokeni de borsada listelenecek.

Tüm tokenler, kullanıcıların varlıkları satın almasına, tutmasına, satmasına, yatırmasına, çekmesine ve göndermesine olanak tanıyan üçüncü katman altında sınıflandırılacak.

OriginTrail (Trac), Mina (MINA) ve Arweave (AR) şu anda platformda listelenmiş durumda.

Sırada daha fazla token var

Son aylarda Uphold, çeşitli tokenler eklemek konusunda aktif bir politika izliyor. 30 Eylül 2021 itibarıyla platform, Tier 4 varlıkları olarak belirlenen Casper (CSPR), Terra (LUNA) ve THORChain (RUNE) tokenlerini listeledi. Tier 4 dijital varlıklar, kullanıcıların satın almasına, elinde tutmasına, satmasına ve göndermesine olanak tanıyor.

Uphold, çeşitli varlıkların sürekli listelenmesiyle, tercih edilen dijital varlıklara ve diğer öz sermaye yatırımlarına bağlı bir debit kart sunarak kullanıcıların kripto varlıklarını rahatça harcamalarını sağlamak için inisiyatif aldı.

İngiltere’deki kullanıcılar için tanıtılan debit kart, harcamadan önce kripto yatırımlarını fiat paraya dönüştürme ihtiyacını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin