Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar
Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük ve en popüler kripto para borsalarından biri olan Coinbase, kripto para birimi işlemlerini denetlemek için tamamen yeni bir düzenleme departmanı oluşturmak üzere çalışmalara başladı.

Coinbase kendi düzenleme departmanını kuracak

Şu anda, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), kripto etkinliğini ve dijital süreçleri incelemekle görevli kurumlar olarak faaliyet gösteriyor. Ancak bu ajansların büyük ölçüde standart finansal alanın bölümlerini denetlemesi gerekiyor. Halen oldukça yeni bir endüstri olan kripto paralar söz konusu olduğunda bu kurumlar o kadar bilgili değiller ve Coinbase, değişen ve büyüyen arenaya uyum sağlamak için tamamen yeni bir departmanın oluşturulması gerektiğini düşünüyor.

Coinbase yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Amerika Birleşik Devletleri, modern finansal hizmetlerin birincil “şekillendiricisi” yerine, düzenlemenin “alıcısı” olma riskiyle karşı karşıya. Bu, Amerika Birleşik Devletleri’nin uzun süredir işgal ettiği bir konum.

Bu bölüm ne yapacak?

Amerika Birleşik Devletleri, modern finansal hizmetlerin birincil şekillendiricisi olmanın aksine, düzenlemelerin alıcısı olma riskiyle karşı karşıya. Bu, ABD’nin uzun süredir işgal ettiği bir konum.

Coinbase, Nasdaq’ta halka açılan ilk borsalardan biri haline gelirken son yıllarda en devrimci kripto şirketlerinden biri oldu. Bu hareket, Bitcoin’in geçen Nisan ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.000 dolara ulaşmasından yaygın olarak sorumlu kabul ediliyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin