Coinbase Pro yeni listelemeyi açıkladı: KRL, LCX, SUKU ve TRAC
Coinbase Pro yeni listelemeyi açıkladı: KRL, LCX, SUKU ve TRAC

Dev borsa halka arz öncesi Coinbase’in vadeli işlem sözleşmelerini listeledi – şirketin değeri fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası FTX, ilk halka arzından (IPO) önce Coinbase’in vadeli işlem sözleşmelerini listeledi.

CBSE halka arz öncesi sözleşmeleri, yatırımcıların Coinbase’in bir borsada hangi fiyattan listeleyeceği konusunda spekülasyon yapmasına olanak tanıyor. Başka bir deyişle, sözleşmeler Coinbase’in piyasa değerini takip ediyor.

Şirketin değeri fırladı

Yazım sırasında, sözleşmeler Coinbase’in piyasa değerini yaklaşık 58 milyar dolar olarak gösteriyor.

Sözleşmeler Coinbase’in bir borsadaki ilk işlem gününün sonunda veya 1 Haziran 2022’de sona eriyor. Listeleme tarihe kadar gerçekleşmezse, sözleşmeler otomatik olarak fraksiyonel tokenize hisse senetleri haline gelecek.

Sözleşmeler ayrıca 5 kata kadar kaldıraçla margin ticaretini de destekliyor. Bugün listelendikten birkaç saat sonra, sözleşmeler bu yazı itibariyle yaklaşık 2,1 milyon dolarlık bir işlem hacmi gördü.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried “şu ana kadar oldukça sağlıklı bir hacim” ifadesini kullandı. Coinbase sözleşmelerinin en çok sorulan ürünlerden biri olduğunu söyledi.

Sözleşmeler için aracılık hizmetleri sağlayıcısı, Almanya merkezli FTX ortağı CM-Equity AG’dir.

İkinci ürün

Coinbase ön halka arz sözleşmeleri, Airbnb’den sonra FTX tarafından listelenen bu tür ikinci üründür. Bankman-Fried geçen hafta borsanın Coinbase ve Robinhood halka arz öncesi sözleşmelerini listeleyebileceğini söylemişti.

Coinbase sözleşmeleri, borsa Perşembe günü ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na gizli bir S-1 formu doldurduktan sonra geldi.

FTX’in diğer ürünleri gibi, IPO öncesi sözleşmelerinin ABD sakinleri için mevcut olmadığı unutulmamalı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin