“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?
“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?

Dev Bitcoin borsasının kurucusu Trump’ın son hamlesini BTC için yorumladı – işte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tyler Winklevoss, Trump tarafından önerilen en son teşvik teklifini Bitcoin için bir reklam kampanyası olarak adlandırıyor.

Gemini kripto borsasının kurucu ortağı Tyler Winklevoss, Beyaz Saray’ın 1.8 trilyon dolarlık teşvik paketi önerisinin Bitcoin için bir reklam kampanyası olduğuna inanıyor.

Küresel salgın başladığından beri, dünyadaki birçok ülke piyasaya sermaye enjekte ederek ekonomiyi canlandırmak için teşvik paketleri açıkladı. Wall Street Journal haberine göre Beyaz Saray, ekonomiye yardımcı olmak için 1.8 trilyon dolarlık yeni bir teşvik önerisi için hazırlanıyor.

Piyasaya sermaye enjekte etme eylemi, para biriminin değerinin önemli ölçüde değer kaybettiği hiperenflasyon riski yarattığı için uzun vadede iyi bir hareket olarak görülmemekte. Tyler Winklevoss, en son teşvik teklifinin Bitcoin’e yardımcı olacağına inanıyor.

Tyler Winklevoss, teşvik teklifine Bitcoin için bir reklam kampanyası diyor

Gemini kripto borsasının kurucu ortağı Tyler Winklevoss, Beyaz Saray’ın önde gelen kripto para birimi Bitcoin için 1.8 trilyon dolarlık yeni bir reklam kampanyası önerdiğini tweetledi. Winklevoss daha önce devasa teşvik paketlerinin ekonomi ve ABD doları üzerindeki etkisini açıklamıştı. Federal bankanın zayıf havadan dolar basabilmesi, Bitcoin için durumu kanıtlıyor. Var olan sadece 21 milyon Bitcoin olabilir, oysa FED istedikleri kadar dolar basabilir.

Bitcoin, ABD dolarından çok daha anlamlı bir değere sahip

Bu yılın başlarında Tyler Winklevoss, önde gelen kripto para birimi Bitcoin’in ABD dolarından çok daha anlamlı bir değere sahip olduğunu tweetlemişti. Federal Rezerv tarafından eşi görülmemiş ABD doları basımı, birçok kişinin ABD dolarının zarar görmeden ayakta kalıp kalamayacağını merak etmesine neden oldu. Bununla birlikte, doların hala önemli bir hakimiyeti olduğu için sonuçlar yıllarca ortaya çıkmayabilir.

Bazı uzmanlar, doların parlaklığının çoğunu kaybettiğine inanıyor. Tyler Winklevoss daha önce, Bitcoin’in salgın sonrası her zamankinden daha güçlü olacağını söylemişti. Yazım sırasında, Bitcoin 11.300 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin