Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!
Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!

Dev Bitcoin borsası stake programına bu iki altcoin’i ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük kripto borsası Bitrue, stake etme programına VET, ZIL ve LINK’in eklenmesinin ardından yüksek faiz oranıyla DOT ve ATOM’u da stake programına ekliyor.

Büyük varlık yönetimi şirketi ve ticaret platformu Bitrue, kısa süre önce Polkadot’un DOT’unu yüksek faiz oranıyla stake programına ekledi ve Cosmos’un (ATOM) yerel tokenını da eklemek üzere.

Bitrue, yüksek faiz oranı ile DOT ve ATOM ekliyor

6 Ocak’ta yüzde 7,3 faiz oranı ile stake programına DOT’u ekledikten sonra, kripto borsası ATOM’un da yüzde 5,3 faiz oranında başlatılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada bu kripto paraların dikkatle seçildiği ve arkalarında büyük ekiplerin yanı sıra yüksek şeffaflığın kanıtlandığı belirtiliyor. Ekipler projelerinin yol haritalarında belirlenen hedeflere ulaşmada büyük ilerleme kaydettiler.

Bitrue, yatırım hizmetini 30 tokenın üzerinde genişletiyor

2019’da Power Piggy isimli kripto yatırım programını başlattıktan sonra Bitrue, programa katılan koin miktarını 30’dan fazla artırdı ve müşterilerin kullanabileceği yatırım seçenekleri yelpazesini genişletti.

Bitrue, 2018’den beri piyasada yer alıyor ve birçok ülkede geniş bir müşteri yelpazesine kripto para birimlerine dayalı finansal araçlar sunuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin