Mart Ayı merkezi olmayan borsa hacimleri yüzde 8 düştü
Mart Ayı merkezi olmayan borsa hacimleri yüzde 8 düştü

Dev Bitcoin borsası popüler 3 DeFi koinini platformuna ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase Pro, Aave, Synthetix ve Bancor için destek ekleyeceğini duyurdu. Ticaretin bu Salı günü Pasifik Saatiyle (PT) 09.00’da başlaması bekleniyor.

Coinbase 3 DeFi tokenını ekliyor

Kullanıcılar yakında AAVE, SNX ve BNT’yi kendi Coinbase Pro hesaplarına gönderebilecekler. Bu tokenlar, New York Eyaleti dışında desteklenen tüm yargı bölgelerinde mevcut olacak.

Mevcut emir defterleri AAVE-USD, AAVE-BTC, AAVE-EUR, AAVE-GBP, BNT-USD, BNT-BTC, BNT-EUR, BNT-GBP ve SNX-USD, SNX-BTC, SNX-EUR şeklinde olacak.

Borsa, yeni koinler için hızlı bir şekilde destek ekliyor. 3 Aralık’ta Coinbase Custody, NuCypher, Curve, REN, wBTC, tBTC ve DFI Money için destek ekledi. 7 Aralık’ta da borsa Filecoin için destek eklemişti.

Efsanevi “Coinbase Etkisi” bir token fiyatı üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Borsanın resmi duyurusundan bu yana listelenen üç token de fiyatlarında artış olduğu için aynı etki burada söz konusu olabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin