Coinbase'in halka açılması ile Bitcoin fiyatı arasında nasıl bir ilişki var?
Coinbase'in halka açılması ile Bitcoin fiyatı arasında nasıl bir ilişki var?

Dev Bitcoin borsası Coinbase’in, Nasdaq’taki referans hisse senedi fiyatını belirlendi – işte fiyat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – COIN’in referans hisse senedi fiyatı 250 $ civarında olacak ve 14 Nisan’da listelenecek. Coinbase’in değeri en son 90 milyar dolardı. Hisse opsiyonu alan personel, net değerde büyük bir artış görecektir.

Listeleme bugün

Nasdaq, Coinbase’in hissesi COIN’e 250 $’lık bir referans fiyatı verdi. Hisse senedi resmi olarak bugün, 14 Nisan’da listelenecek.

Nasdaq, San Francisco merkezli borsa listesindeki yeni bilgilere göre Coinbase’e 250 dolarlık bir referans hisse senedi fiyatı verdi. Nasdaq, haftalardır yüksek beklentilerin ardından hisse senedini 14 Nisan’da listeliyor.

Coinbase hissesi piyasaya çıkıyor

Coinbase’in doğrudan listelenmesi, hem geleneksel hem de kripto yatırımcı topluluklarında büyük bir heyecan yarattı. Listede uzun süredir söylentiler vardı ve son birkaç ayda manşetlerin çoğunda yer aldı. Etkinlik, büyük olasılıkla halka açılmak isteyen birkaç kripto şirketinin başlangıcını işaret edecek ve kamu yararının ivmesini yakalayacak.

Referans fiyat, özel bir piyasada sürekli ticaret olmadığında fiyatı belirleyen düzenleme sonucunda verilmiştir. Borsaya, önceki özel satışlara dayalı olarak 90 milyar dolarlık bir değer verildi.

Coinbase, Bitcoin ticaretinin borsada satışa sunulmasına izin veren ilk şirket olacak. Yatırımcılar bunu kripto para alanı için bir dönüm noktası olarak görüyorlar. Değiştirilemez tokenler (NFT) ve genel yatırımlar nedeniyle popülaritede yaşanan patlama, Coinbase’in çıkarlarını daha da artıracaktır.

2012 yılında kurulan Coinbase, piyasaya çıkan ilk borsalardan biridir. Yakın tarihli bir SEC dosyası, borsanın 43 milyondan fazla kullanıcısı olduğunu gösteriyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde, borsa 2020’nin tamamının iki katından fazla gelir elde etti.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin