Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar
Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

Dev Bitcoin borsası Coinbase çarpıcı bir hamle daha yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’deki en büyük kripto para borsası olan Coinbase, hissedarları firmanın Nasdaq Özel Piyasası’ndaki özel hissesi için ikincil bir piyasa başlatacağı konusunda uyardı.

Hamle ne anlama geliyor?

Hareket, firmanın çok beklenen halka açık piyasa girişiminden önce geldi.

Aralık ayı ortalarında gizli bir S-1 dosyalayan Coinbase, Pazartesi günü hissedarlara ikincil piyasa lansmanı hakkında daha fazla ayrıntı vereceğini söyledi.

Mesajda, “25 Ocak Pazartesi günü Nasdaq Özel Piyasasında piyasaya  nasıl erişebileceğiniz, hangi hisselerin ticarete uygun olduğu ve piyasanın nasıl işleyeceği gibi ayrıntıların yer aldığı bir e-posta alacaksınız” ifadesine yer veriliyor

Hareket, büyük olasılıkla, firmada hisse senedi kazanmış mevcut ve eski çalışanların hisse satmasına izin verecek.

Nasdaq Private Market, halka arz öncesinde şirketlere, “hissedarlar ve yatırımcılar için ikincil sermaye yaratmak isteyen halka arz öncesi şirketler için kontrollü likidite programları” dahil hizmetler sunmaktadır.

Coinbase’in standart bir halka arzdan ziyade doğrudan listeleme yoluyla halka açık piyasalara dokunması bekleniyor. The Block tarafından derlenen verilere göre, ilk açılışın önemli ölçüde ilgi çekmesi bekleniyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin