Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor
Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor

Dev Bitcoin borsası Binance’den Bitcoin’e dayalı token

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, hacimsel olarak en büyük Bitcoin ve kripto para borsası. Bugün bir blog yazısında Binance, Bitcoin’e dayalı ve BTCB olarak isimlendirilen bir token çıkardığını açıkladı.

Binance Chain’de Bitcoin’e dayalı token dönemi başlıyor

BTCB olarak adlandırılan tokenlerin %100 oranında yedek bir adreste tutulan Bitcoin’ler tarafından desteklendiği ve borsadaki doğal Blockchain ağı Binance Chain tarafından verileceği bildiriliyor.

BTCB’nin lansmanı, Binance’in kısa süre önce piyasaya sürülen ademi merkeziyetçi borsası olan Binance DEX’te işlem yapabilmek için kullanılabilecek tokenlerin seçimini artırmak için yapılan daha büyük bir hamlenin parçası. BTCB’ler, Binance’in ana platformundaki bir BTCB/BTC işlem çifti aracılığıyla alım satıma sunulacak ve daha sonra alım satım için Binance DEX’e aktarılabilir:

Binance DEX’te mevcut olan tonaj seçimindeki artışla birlikte, işlem hacminde ve likidite oranında bir artış olması gerekir. Bu, Binance DEX’in fayda değerini daha da artıracak.

Gelecekte Binance’in birden fazla stablecoin çıkarma planları var.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin