Flare Networks, kullanıcı oylamasından sonra Cardano'yu entegre edebilir
Flare Networks, kullanıcı oylamasından sonra Cardano'yu entegre edebilir

Dev Bitcoin borsası Amerika’ya dönüş yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto borsası Huobi Group, bir yıl önce ani bir ayrılışın ardından ABD’ye geri dönüş yapıyor.

Geri Dönüş

Huobi Group kurucusu ve CEO’su Leon Li tarafından yapılan açıklamada Amerika’daki şirket olan Huobi Tech’in yan kuruluşu olan Huobi Trust Company’nin Nevada Finansal Kurumlar Bölümünden bir Trust lisansı aldığını vurguladı.

Lisans, şirketin 2021’in başlarında ABD pazarında gözetim ve uyum hizmetleri sunmasını sağlayacak. Hareket, Huobi Group’un eyaletlerde düzenlenmiş finansal ürün ve hizmetleri başlatma çabalarının bir parçası.

Bir yıl önce faaliyetler durdurulmuştu

Huobi Group ile ilgili başka bir tüzel kişilik olan Huobi US (HBUS), düzenleyici endişeler nedeniyle Aralık 2019’da faaliyetlerini durdurmuştu. Şirket, ayrılışın, işletmelerini ABD yasalarına ve düzenlemelerine daha uyumlu hale getirme yolunda bir sonraki adım olması gerektiğini söylemişti.

Singapur merkezli borsa, o zamandan beri ABD piyasasına yeniden girmenin farklı yollarını değerlendiriyor. Nisan ayında Huobi Group küresel başkanı Ciara Sun, borsanın ülke çapındaki işlerini yürütmek için ABD’de tamamen düzenlenmiş bir aracı kurumla birlikte çalışabileceğini ifade etmişti.

CoinDesk ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre Nevada merkezli Huobi Trust Company, Hong Kong’daki HSBC’de kontrat proje direktörü ve küresel servet çözümleri başkanı olarak yedi yıldan uzun süredir hizmet veren baş trust sorumlusu Simon Collier tarafından yönetilecek.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin