Goldman Sachs'tan kripto para hamlesi
Goldman Sachs'tan kripto para hamlesi

Dev banka kripto hizmetlerini genişletiyor! Biden’ın imzası işe yaramaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çok uluslu yatırım bankası Goldman Sachs kurumlara kripto opsiyonları sunmaya hazırlanıyor. İddiaya göre Bitcoin madencileri ve hedge fonları gibi sahiplerine risklerini korumalarına veya özelleştirilebilir tekliflerle getirilerini artırmalarına izin verecekler.

Opsiyon nedir?

Bir “opsiyon”, yatırımcılara gelecekte önceden belirlenmiş bir fiyattan bir menkul kıymet veya kripto para birimi satın alma veya satma fırsatı veren bir finansal araçtır. ‘Call’ seçenekleri, sahiplerine kripto para birimini satın alma izni verirken, ‘put’ seçenekleri ise satma izni verir.

Her opsiyon sözleşmesi, sahiplerinin onu kullanıp kullanmamayı seçmeleri gereken bir sona erme tarihi ile birlikte gelir. Bununla birlikte, tüccarların/yatırımcıların, risklerine tamamen maruz kalmadan altta yatan kripto para biriminin oynaklığından etkili bir şekilde faydalanmalarına izin veriyorlar.

Wall Street bankaları, Biden’ın imzasıyla hareketlenebilir

Büyük Wall Street Bankaları, düzenleyici belirsizlik nedeniyle şimdiye kadar kripto spot piyasasına girmekten geri duruyordu. Neyse ki, Başkan Biden’ın Çarşamba günü imzaladığı yürütme emri, endüstrinin çeşitli federal organlar arasında araştırma ve düzenleyici otoritesini organize etmek için tasarlandı. SEC Başkanı Gary Gensler’e göre, kripto piyasası sonrasında istikrarlı bir şekilde düzenlemeye doğru ilerlemeli.

Goldman Sachs şimdiden sektöre dahil oldu. Temmuz ayında banka, merkezsiz finans alanının performansını yakından takip edecek bir “DeFi” ETF başvurusunda bulundu. Bununla birlikte, izlemeyi amaçladığı birçok firmanın DeFi ile hiçbir ilgisi yoktu.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin