Dev banka kendi kripto para birimini başlatmak için yeni bir hamle yaptı
Dev banka kendi kripto para birimini başlatmak için yeni bir hamle yaptı

Dev banka kendi kripto para birimini başlatmak için yeni bir hamle yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yerel bir mahkeme Binance’i kara listeye alınmış internet alan adları listesinden çıkarırken Sberbank kendi kripto para birimini oluşturmayı planlıyor.

Devlete ait dev Rus bankası Sberbank’ın, bir blok zinciri platformu aracılığıyla kendi kripto para birimini başlatmak için ülkenin merkez bankasından onay istediği bildirildi.

Sberbank kendi kripto’sunu başlatmaya mı hazırlanıyor?

Yerel haberlere göre, Rusya’nın en büyük bankalarından biri olan Sberbank of Russia, bir blockchain platformunu başlatmak için merkez bankasına başvurdu.

Rusya Federasyonu Merkez Bankası başvuruyu onaylarsa, Sberbank kendi kripto para birimini oluşturmak için blok zinciri platformundan yararlanmayı planlıyor.

Yönetim kurulu başkan yardımcısı Anatoly Popov, asıl amacın dijital varlığı bu yılın baharında piyasaya sürmek olduğunu söyledi.

Popov ayrıca bankanın teknolojiyi zaten test ettiğini ve “bu çözümün işe yaradığını gördü” ifadelerini kullanıyor.

Rus yasaları, kayıt işleminin 45 güne kadar sürebileceğini belirtiyor. Ülkenin merkez bankası bu zaman dilimini, projede gördüğü olası sorunları veya zorlukları ele almak için kullanabilir.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin