Dev banka Bitcoin ile çok yakından ilgileniyor! İşte ayrıntılar
Dev banka Bitcoin ile çok yakından ilgileniyor! İşte ayrıntılar

Dev banka Bitcoin ile çok yakından ilgileniyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Goldman Sachs’ın Operasyon Direktörü John Waldron, bankanın mevcut düzenlemelere uyarken Bitcoin’e sahip olma ve yatırım yapma konusundaki artan müşteri talebini nasıl karşılayabileceğini araştırdığını açıkladı.

Bitcoin talebi artıyor

Reuters’e göre Waldron, amiral gemisi kripto para birimine yönelik müşteri talebinin arttığına dikkat çekti.

Müşteri talebi artıyor. Neler yapabileceğimize bağlıyız. Onu değerlendirmeye ve ilgilenmeye devam ediyoruz.

Banka, bildirildiği üzere, kripto para birimi ticaret masasını bu ayın başlarında yeniden başlattı ve şu anda müşterileri adına Bitcoin vadeli işlemleri ve teslim edilemeyen vadeli işlemlerle ilgileniyor. Banka, “aynı zamanda bir Bitcoin borsası yatırım fonu potansiyelini araştırıyor ve dijital varlık korumasını keşfetmek için bilgi talebinde bulundu.”

Merkez bankalarıyla görüşüyorlar

Goldman, Waldron’a göre, kripto varlıkları gözetim altında tutabiliyor. Şu anda merkez bankaları ve düzenleyicilerle, kripto para birimleriyle uğraşırken bankaların nasıl düzenlenmesi gerektiği konusunda görüşmelerde bulunuyor.

Bu yılın başlarında bankanın kripto saklama hizmetleri sunarak kripto pazarına girmeyi planladığı bildirilmişti. Dijital varlık saklama hizmetinin uygulanabilirliğini araştırmak için bir bilgi talebi (RFI) yayınladı.

Wall Street devi, amiral gemisi kripto para biriminin fiyatı 50.000 doların üzerinde kalırken, Bitcoin talebinin arttığı görülüyor. CryptoCompare verileri, Bitcoin’in şu anda 56.000 dolarınüzerinde işlem gördüğünü gösteriyor. Son birkaç ayda fiyatı kurumsal talep üzerine hızla yükseldi.

MicroStrategy, Tesla, Square, MassMutual, Seetee ve Meitu gibi şirketlerin tümü kripto para birimi alanına yatırım yaptı ve hem MicroStrategy hem de Tesla BTC’ye 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptı. Meitu, ETH’yi de satın aldığı bilinen tek firma.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin