Goldman Sachs da yönünü kripto paralara çeviriyor
Dev Amerikan bankası da yönünü kripto paralara çeviriyor

Dev Amerikan bankası da yönünü kripto paralara çeviriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York merkezli banka Goldman Sachs, 2020’nin sonunda kripto para saklama şirketleriyle bağlantıya geçti.

CoinDesk web sitesi, Goldman Sachs’ın bir ABD bankasının kripto para dünyasına girmek için yaptığı son hareket olan dijital varlıklara yatırım yapmayı planladığını bildirdi.

Bir kaynağa atıfta bulunan portala göre, New York merkezli banka, 2020’nin sonunda en az bir kripto saklama şirketinden bilgi talebinde bulundu. CoinDesk, Goldman’ın girişiminin geniş bir dijital stratejinin parçası olduğunu söyledi.

Goldman Sachs temsilcileri, hafta sonu saatlerinde yorum yapmak isteyen mesajlara ise henüz yanıt vermedi.

Goldman’ın kripto para ekosistemine olası girişi, dijital para birimini ABD bankacılığına getirmek için daha geniş bir trendin en sonu hareketi olacak.

Bu arada bu ayın başlarında Anchorage Digital Bank, Para Birimi Denetleyici Ofisi’nden bir tüzük kazanan ilk kripto para birimi şirketi olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

thenationalnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin