avrupa kripto vadeli ürünleri
Avrupa borsası devi kripto vadeli işlemlerine başlıyor

Deutsche Börse Group HQLAx ile işbirliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Deutsche Börse Group HQLAx ile işbirliği yapıyor. Menkul kıymet alım satımı için bir Alman borsası olan Deutsche Börse Group, 26 Mart’ta yayınlanan bir basın açıklamasında, R3’ün Corda Blockchain platformunu kullanarak HQLAx ile işbirliği içinde bir menkul kıymet kredisi için Blockchain tabanlı bir platform yayınlayacak.

Deutsche Börse Group HQLAx işbirliği menkul kıymet borç verme piyasalarına yenilik getirecek

Finance Magnates, ortaklığın yüksek kaliteli likit varlıkların daha etkin teminat yönetimini kolaylaştırmak için tam entegre önden arkaya çalışma modeli yaratacağını yazıyor.

Deutsche Börse Group Yönetim Kurulu Başkanı Philippe Seyll’e göre, şirket ve HQLAx arasındaki işbirliği şunları yapabilecek:

Günümüzün menkul kıymet borç verme piyasalarındaki bazı önemli konulara yenilik araçlarıyla hitap edebilecek. Tarafsız bir koruma tabakasının yaratılmasıyla birlikte Deutsche Börse, dağıtık defter teknolojisini benimsiyor. Bunu, pek çok temsilcisiyle açık tarafsız ve güvenilir bir piyasa altyapısı rolüyle tamamlıyor. Böylelikle Deutsche Börse, piyasa katılımcılarını küresel düzenleyici çerçeveyle başa çıkarken, lider dağıtık defter teknolojisinin avantajlarından yararlanarak destekliyor.

Blockchain ile ilk menkul kıymet kredisi işlemleri tamamlandı

Mart ayı başında Credit Suisse ve ING kuruluşları Hollanda ve Almanya devletlerine ait menkul değerleri, HQLAX Dijital Güvenceli Kayıtlar (DCRs) adı verilen ve Blockchain teknolojisine dayanan HQLAX Corda uygulaması aracılığıyla gerçekleştirdiler. Şirket bu süreçte mali kaynak yönetim şirketi HQLAX ve kurumsal Blockchain konsorsiyumu R3’ün teminatlı borç verme sistemi üzerine birlikte geliştirdiği Blockchain tabanlı uygulamayı kullandığı belirtti.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin