featured

236 günlük destek noktası kırıldı kırılacak! Peki, altcoin’in sonrası için planları ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano’nun (ADA) mevcut yatay destek alanında bozulup bozulmaması, gelecekteki trendin yönünü belirleyebilir.

Cardano, 2 Eylül tarihinde tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisiyle birlikte düşüyor. Şimdiye kadar altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %64 oranında düşüş yaşadı.

Şu anda token, 236 gündür geçerli olan 1,07 dolarlık yatay destek alanına çok yakın. Bu seviyenin altında yaşanacak bir kırılma çok keskin bir düşüşü tetikleyebilir.

Kripto para yatırımcısı @CryptoCapo_ bir ADA grafiğini tweetledi. Bu tweet’inde altcoin’in 1 dolarlık yatay destek alanında bir sıçrama yaşamasını beklediğini belirtti. Bu düşünceler, bu yazıda belirtilen bilgilerle örtüşmektedir.

ADA için dalga sayıları

Yukarıda belirtilen tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana var olan hareket, ADA’nın beşinci ve son dalgada olduğu ‘beş dalgalı bir düşüş oluşumuna’ benziyor. Bu, düşüş tamamlandıktan sonra büyük bir sıçramanın muhtemel olacağı anlamına gelir.

ADA destek altcoin

Bu hareketin dibi için potansiyel bir hedefler 0,86 dolar ile 0,92 dolar seviyeleri arasında bulunuyor. Hedef, birinci dalganın 0,618 uzunluğu ve dördüncü dalganın 1,61 dış uzunluğu kullanılarak bulunur.

Bu da ADA’nın 1,07 dolarlık alanı geri almadan ve sonunda azalan direnç çizgisinden çıkmadan önce haziran ayında görülen dip seviyelerini süpürdüğü bir senaryo sunacak.

Bu olasılık, önemli yükseliş sapmaları oluşturan hem MACD hem de RSI’dan gelen verilere çok iyi uyuyor.

ada altcoin

Bu tür farklılıklar, fiyat düşüşüne teknik göstergelerde benzer bir düşüş eşlik etmediğini gösterir. Bu yüzden genellikle yükseliş eğilimi tersine dönüşlerinden önce gelir. Bu aynı zamanda zayıf satış baskısının bir işareti olarak kabul edilir. Dolayısıyla belirtilen sapmalara ve istenilen seviyeleri geri almaya yol açabilir.

Ancak bu hareket henüz doğrulanmadı. Bu yüzden ADA fiyatındaki sürekli düşüş farklılıkları geçersiz kalabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin