featured

Boğalar kritik desteği savunmazlarsa DOGE yükselişi tehlikede olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan DOGE, 0,0600 dolarda aniden durabilir.  DOGE, bu seviyedeki büyük satıcı tıkanıklığını karşılayıncaya kadar toparlanma hareketi engellenmeden devam edecek.

Azalan ağ etkinliği, boğaların 0,0680 dolarda bulunan hedeflerine ulaşmasını engelliyor.

Meme coin fiyatı, ağustos ayının yüksek seviyesi olan 0,0892 dolardan 0,06 dolarda bulunan destek noktasına bir düşüş yaşayabilir. Başlangıçta, meme coin azalan bir paralel kanaldan çıkmaya çalıştı. Ancak bu hareket kısa ömürlü oldu ve 0,0720 dolarda sona erdi. 0,0600 dolarda bulunan destek noktası bozulmadan kalırsa, fiyatın kanaldan kaçmak için bir şansı daha olacak.

Yatırımcılar çağrıya kulak verecek mi?

MACD göstergesi, 29 Ağustos’ta yükselişe işaret ediyordu. Bu hareket, 24 Ağustos’ta daha erken bir satın alma sinyalini doğruladı. Ancak o sırada, yatırımcılar ayı piyasasının öncelikli olması konusunda gergindi.

DOGE grafik

MACD ortalama çizginin üzerine çıkarsa, boğalar kazanan taraf olabilir. 12 günlük EMA, fiyat için iyimser görünümünü güçlendirmek amacıyla 26 günlük EMA seviyesinin üzerine çıkmalıdır.

Azalan kanalın üst trend çizgisi, DOGE fiyatının atacağı bir sonraki adımı etkileyebilir. Bu direnç noktasının üzerinde bir kırılma gerçekleşmesi durumunda, boğaların piyasadaki varlığı doğrulanacaktır.

100 günlük Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) satıcı tıkanıklığı ile uğraşırken eğilim düşmezse, bu yükseliş hareketinin 0,1000 dolara kadar uzayabileceğini belirtmekte fayda var.

IntoTheBlock’un IOMAP modeli, DOGE fiyatının 0,0680 dolara doğru nispeten yumuşak bir yola sahip olduğunu ortaya koyuyor. 44,44 milyar DOGE token’ı satın alan yatırımcılar başa baş gelirken satmaya karar verirlerse, yükseliş trendi bu fiyat noktasında durabilir.

Öte yandan, yatırımcılar ayı piyasasında manevra yaparken dikkatli olmalıdırlar. 0,0600 dolarda bulunan destek noktasının meme coin’in son savunma hattı olduğunu unutmamalılar. Aksi takdirde, DOGE fiyatının 0,05 dolara düşüş riski bulunmaktadır.

Temel bir bakış açısına göre DOGE fiyatı, azalan ağ aktivitesi nedeniyle 0,0680 dolar ve 0,1000 dolar seviyelerine doğru olan yükselen trendini sürdürmekte zorlanacak. Zincir üzerindeki Günlük Aktif Adresler metriğinden gözlemlendiği gibi, 16 Ağustos’taki 116,800 adresten aşağı yukarı 42,500 adres protokolde işlem yapıyor.

Bu düşüş Dogecoin fiyatı için önemli. Çünkü alıcıların yukarı yönlü ivmeyi sürdürmesini zorlaştırıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin