30 Ağustos Bitcoin fiyat analizi: Destek ve direnç noktaları, beklenen yön ve çok daha fazlası
2 Mayıs Bitcoin analizi: BTC için beklenen seviyeler

Destansı Bitcoin tahmini: “Nakamoto Şoku” tarihi ralliyi getirecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşan bir “Nakamoto şoku” bir sonraki büyük Bitcoin rallisini tetikleyecek mi? İşte yeni gelişmeler ışığında Bitcoin tahmini.

Raz Gerber: “Nakamoto şoku tarihi Bitcoin rallisini tetikleyecek.”

CNBC’nin Crypto Trader’ının yeni bölümünde, veri analiz şirketi Dremio’daki küresel müşteri başarısının lideri Raz Gerber, Bitcoin’in azalan arzının önümüzdeki iki ila üç yıl içinde fiyat üzerindeki etkisi hakkında konuşuyor. Raz Gerber’e göre, Bitcoin 1970’lerde Başkan Nixon’ın ABD’yi altın standartlarından çıkarmasından sonra altın’ın fırladığı gibi altın’la benzer bir yolda ilerliyor:

2020 Mayıs’ında halving’e gideceğiz ve Bitcoin enflasyonu kabaca %1,7 olan altın’la eşleşecek. Dört yıl sonra, altın’dan beri sahip olduğumuz en kıt varlığa sahip olacağız ve bu enflasyonun %0,9’u veya %0,8’i olacak. 1970’lere bakarsanız, Nixon’ın ABD dolarını “Nixon şoku” olarak bilinen altın standardından çıkarmasından bu yana 48 yıl geçti. Şimdi altın’ın fiyatını kontrol ederseniz, Nixon şoku’ndan hemen sonra doruğa ulaşmadı.

Toplanmaya başlaması biraz zaman aldı. Ve temelde yalnızca sekiz yıl sonra, ABD dolarına karşı 16 kat arttı. Böylece, 1971 yazında 40 dolardı ve bugün 1.500 dolar. Öyleyse bu etkinin matematiğini yapın. Yani ABD dolarının %95’inden fazlasının altın karşısında bir devalüasyonu oldu. Nakamoto şoku’nun önümüzdeki birkaç yıl içinde gelebileceğine inanıyorum, bu yüzden şoku görene kadar üç yıl daha gerekli. Böylece, zaman çizelgesine geçtikçe daha az bulunan bir varlığa sahip olacağız. Temelde her 10 dakikada bir. Ve eğer bu gerçekleşirse, bu Nakamoto şoku 50 yıl sonra Nixon şoku’na eşdeğer olabilir.

 PlanB ile Raz Gerber’in Bitcoin tahmini benzer

Gerber’in BTC arzı şokuna ilişkin görüşü, önde gelen kripto para biriminin nereye gittiğini tahmin etmek için Stok Akış Oranı’nı kullanan popüler kripto analisti PlanB’nin verilerini yansıtıyor. Stok Akış Oranı, rezervlerde tutulan varlıkların her yıl üretilen miktara bölünmesidir ve genellikle altın fiyatını tahmin etmek için kullanılır.

Kripto para birimi ve kurumsal bir analiz şirketi olan Digital Assets Research, kısa bir süre önce kendi borsa modelini ortaya koydu ve Bitcoin’in gelecek yıl Mayıs ayında 60.000 doları aşabileceğini ve 2024 yılında 700.000 dolardan sonra büyümeye devam edebileceğini öne sürdü. Bununla birlikte, rapor güvenilir BTC stok analizi için Bitcoin halving hakkında daha güvenilir verilere ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekiyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin