Depremzedeler kripto yardımlarıyla hayat buldu

Depremzedeler kripto yardımlarıyla hayat buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’de yaşanan felaketin üzerinden 9 gün geçti. Henüz 9 gün geçmesine rağmen Türkiye’nin yaraları taze kaldı. Ancak yardımlarla beraber bu yaralar sarılmaya çalışıyor. Kripto yardım ise bu süre zarfında fazlasıyla öne çıktı. Hem ülkemizde hem de dünya genelinde kripto yardımları bir hayli fazla oldu.

Doğal afetler, insanların standart bankacılık hizmetleri aracılığıyla tıbbi malzeme ve gıda gibi ihtiyaçlar için fon bulmasını zorlaştırıyor. Kripto para birimleri, fon edinme sürecini önemli ölçüde daha basit ve daha hızlı hale getirdi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı basın açıklamasında, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen son depremlerin pek çok kişi ve topluluk üzerinde yıkıcı bir etkisi olduğunu belirtmişti. Depremin ilk gününde Binance CEO’su CZ hemen kripto yardımını yapmıştı.

Pazartesi günü, Türkiye ve Suriye’de milyonlarca insanın hayatı, peş peşe meydana gelen ve yüzlerce kilometre öteye şok dalgaları gönderen iki sarsıntının sonucu olarak geri dönülmez şekilde değişti.

Kripto yardımıyla ilgili ilk süreci ise Ahbap Derneği koordine etti. Bu süre zarfında tam tamına 4 milyon 463 bin dolar bağış topladı. Ahbap Derneği, tüm dünyaya bu işin kripto ile beraber yapılabileceğini de gösterdi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin