VeChain fiyat analizi
VeChain fiyat analizi

Denge noktasına gelen bu altcoin’de fırtına başlamak üzere! Devasa ralliler kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain fiyat analizi, VET/USD fiyatının son 48 saatte dalgalı bir trend izlediğini gösteriyor. Kripto para birimi pozitif bir harekete geçerek fiyatı önemli ölçüde artırdı, ancak çok da etkili olamadı. 0,0580 dolardan düşüşe geçen VET son 24 saatte %5,13 geriledi ve işlem hacmi 343.518.018 dolar oldu.

VET/USD 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

Son görünüm, VeChain fiyatının volatil değişime karşı biraz daha savunmasız hale geldiğini gösteriyor. Direnç ve destek bantları, oynaklığın arttığını göstererek birbirinden uzaklaşıyor gibi görünüyor. Bollinger bandının üst limiti, VET için güçlü bir direnç görevi gören 0,0576 $’da bulunuyor. Bollinger’in alt sınırı, VET için en güçlü desteği temsil ediyor ve 0.0467 $’da.

VET/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor ve düşüş eğilimini gösteriyor. Ayrıca fiyat yolu dirence doğru yukarı doğru bir yön izliyor gibi görünüyor.

VeChain fiyat analizi: VET/USD %5,13 kayıp yaşıyor

VeChain fiyat analizi

VeChain fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksinin (RSI) 46 olduğunu ve istikrarlı bir görüntü ortaya koyuyor; değer alt nötr bölgede bulunur. Ayrıca, RSI, artan kripto para biriminin değerini ve satın alma faaliyetinin baskınlığını yansıtan yukarı yönlü bir yaklaşım izliyor gibi görünüyor.

1 günlük VeChain fiyat analizi: Ayı hakimiyeti

VeChain fiyat analizi, yukarı yönü takip eden piyasa oynaklığını gösteriyor. Bu durum VET/USD fiyatının oynaklıkla yükseliş dalgalanacağı anlamına geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, VET için en güçlü direnç görevi gören 0,0900 dolarda. Öte yandan, Bollinger bandının alt sınırı, VET için en güçlü desteği temsil eden 0,0458 ABD dolarında.

Fiyat ivme kazanıyor istikrarlı bir konuma doğru ilerliyor. Bununla birlikte, boğalar muazzam bir ivme kazanmış olsa da, ayılar serbest bırakmıyor ve piyasa üzerinde makul bir kontrole sahipler.

VeChain fiyat analizi: VET/USD %5,13 kayıp yaşıyor

VeChain fiyat analizi

VeChain fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 27 olduğunu ortaya koyuyor. Bu d kripto para biriminin ciddi şekilde düşük hissine sahip olduğuna dair işaretler gösterdiği anlamına geliyor. RSI, düşük değerli bir piyasayı yansıtan kesin, doğrusal bir hareket izliyor gibi görünüyor. Satın alma faaliyeti, RSI puanının sabit kalmasına neden olan satış faaliyetini ima ediyor.

Sonuç

VeChain fiyat analizi, kripto para biriminin büyük yükseliş fırsatlarıyla birlikte düşüş momentumu gösterdiği sonucuna varıyor. Fiyat 26 Ocak 2022’de 0.0580$’a ulaştı. Ancak fiyat şu anda 0.0540$ seviyesini yeniden almak için mücadele ediyor. VeChain’in şu anki fiyatı 0.0531 dolar. Boğalar ve ayılar arasındaki savaş, ayılar yorgun ve bitkin olmalarına rağmen boğaların piyasaya çıkmasına izin vermediği için durma noktasına geldi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin