Delphi'nin Bitcoin raporuna göre BTC'nin bir sonraki yönü neresi?
Delphi'nin Bitcoin raporuna göre BTC'nin bir sonraki yönü neresi?

Delphi’nin Bitcoin raporuna göre BTC’nin bir sonraki yönü neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir rapora göre Bitcoin (BTC) 50 günlük hareketli ortalamasından destek alıyor ve potansiyel kırılma için 7.200 dolara göz dikmiş durumda.

“Bitcoin için yükseliş kapıda olabilir.”

Delphi Digital’in son piyasa raporu, teknik göstergelerin BTC/USD için daha fazla yükselişe işaret ettiği sonucuna vardı. Çarşamba günü 7.000 doları yeniden kıran parite, daha önce direnç olarak hareket eden 50 MA’nın üzerindeki pozisyonunu geniş ölçüde korumayı başardı.

Raporda şu ifade yer aldı:

Birkaç haftalık konsolidasyondan sonra Bitcoin 7.200 dolar civarında potansiyel bir kırılmaya gözünü dikmiş gibi görünüyor. BTC geçen haftanın sonunda yakaladığı 50 günlük hareketli ortalamadan bir miktar destek buluyor.

Delphi, geleneksel piyasalar için bu haftaki petrol fiyatlarındaki tarihi çöküşle daha da kötüleşen olumsuz etkiler konusunda da uyardı.

Petrolün fiyat çöküşü, zayıf talep ve buharlaşan nakit akışlarının eşi görülmemiş bir rahatlama çabasıyla kafa kafaya gitmesi nedeniyle deflasyonist baskıların artması söz konusu. Fed’in sistemi likidite ile pompalamak için gösterdiği çabaya rağmen dolar kırılmayı reddediyor.

Bitcoin piyasası da oynaklığa devam ediyor ancak yine de yılbaşındaki pozisyonu olan 7.200 doları geri almaya çalışıyor. Eğer başarılı olursa mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen halving’den önce bazı ters durumlar yaşanabilir.

Oynaklık konusunda Delphi, Bitcoin’in ile VIX oynaklık tablosunun karşılıklı izlenmesi gereken bir ikili olduğunun altını çizdi.

VIX endeksi geçen ay rekor seviyelerden düştü ve bu da BTC’yi destekliyor. Ancak tarih bir kılavuz görevi görürse Bitcoin için kısa süreli bir rüzgâr söz konusu olabilir.

cointelegraph

Ünlü yatırımcılardan halving öncesi için dikkat çeken Bitcoin tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin