Deloitte
Deloitte MicroStrategy'yi takip ediyor: Kurumlar için Bitcoin yatırım kılavuzu yayınladı

Deloitte MicroStrategy’yi takip ediyor: Kurumlar için Bitcoin yatırım kılavuzu yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok uluslu profesyonel hizmetler ağı Deloitte, Bitcoin’e yatırım yapmak isteyen şirketler için bir rehber yayınladı.

Kılavuz, kurumsal ilgideki son artış nedeniyle yalnızca Bitcoin yatırımlarına odaklanmakta. Deloitte, rehberin amacını şu şekilde açıkladı:

Dijital varlıklar alanı, yeni olasılıklar sınırıdır, bu nedenle her kurumsal departmanın ve dış tarafının, temel yetkinliklerine ait kuralların ve politikaların uygulamasını yeniden düşünmesini gerektirir.

Deloitte Rehberi ne hakkında?

Kılavuzun bahsettiği ana konular, kripto para birimi yatırım stratejileri, bitcoin’i şirketlerin bilançolarına entegre etme, kripto yatırımlarının yasal ve düzenleyici hususları ve diğerleri. Bunu söyleyen Deloitte, kripto yatırımı için bir “oyun kitabı” olmadığını vurguladı.

Devam etmeden önce, bir noktayı kesinlikle açıklığa kavuşturmak istiyoruz: Bu tür cesur hareketler için hiçbir oyun kitabı veya kusursuz bir yaklaşım yoktur. Yalnızca özenli bir çaba, disiplinli analiz, yeni düşünme ve yeniden düşünme, yetkinlikler arasında adanmış işbirliği ve hepsinden önemlisi, titiz uygulama.

Kılavuz ayrıca, kripto para birimi yatırımının düşüncede ve ilgili organizasyonel dallarının işleyişinde yeniden bir düzenleme gerektireceğini açıkça belirtiyor.

Tipik olarak, bir şirketin çeşitli işlevleri ve departmanları, normal süreçte, iyi anlaşılmış işlemlere dayalı olarak organizasyon içinde ve dışında işbirliği yapmak için prosedürler ve varsayımlar belirler. Dijital varlıklar alanı, yeni bir olasılıklar sınırıdır, bu nedenle her kurumsal departmanın ve dış tarafının, temel yetkinliklerine ilişkin kuralların ve politikaların uygulanmasını yeniden düşünmesini gerektirir.

Deloitte ayrıca, menkul kıymetler, itibari para birimi veya hazinelerdeki eski yatırımlarla ilgili bazı teknik ve stratejilerin uygulanabileceğine dikkat çekti.

Her grup, kuralların dijital varlıklara uygulanmasında bir rahatlık seviyesi kazandığında, birbirlerini aktif olarak dinlemeleri, hassasiyetleri anlamaları, operasyonel veya teknik bağımlılıkları değerlendirmeleri ve son olarak nasıl işbirliği yaptıklarını yeniden düşünmeleri ve zorlukların üstesinden birlikte gelin.

Enstitülerin hepsi giriyor mu?

Deloitte rehberi, MicroStrategy’nin milyar dolarlık Bitcoin yatırımına oldukça yoğun bir şekilde rehberlik ediyor. MicroStrategy bugün ve yarın 1.400’den fazla firma için bir “Bitcoin Eğitim Konferansı” düzenliyor.

Konferans, işletmeleri BTC yatırımlarından yararlanma veya onu birincil hazine rezerv varlıkları yapma konusunda eğitmeyi amaçlamaktadır. Konferansa Fidelity Digital Asset Services, Binance, Coinbase, Grayscale, Kraken ve daha fazlası katılacak. Konferans talep oldukça yoğun oldu ve Bitcoin için iyiye işaret. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’un belirttiği gibi:

Etkinliklerimizden birine katılmak için kaydolan bu kadar çok CEO görmemiştim. Sizinkini gönderin veya oturumlarımıza katılın ve ekibinize rapor verin. her şirket #Bitcoin Para Ağına bağlanmaktan faydalanabilir.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin