DeHedge
DeHedge

DeHedge ICO dolandırıcılığının önüne geçmeyi hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve ICO projelerine güvenli yatırım yapma koşullarını yaratmak üzerine çalışmalar yapan DeHedge, yatırımcılara mali dayanak oluşturarak risklerin minimize edilmesi üzerine faaliyet gösteriyor.

DeHedge, kripto para pazarında kontrolsüz miktarda para akışı sağlamaya çalışan girişimcilere karşı mücadele amaçlı bir programla ICO pazarına dahil olan ilk şirket.

DeHedge yatırımlardan ortaya çıkan kayıplara son veriyor

Projenin özü akıllı sözleşmeyle kripto para birimlerine yapılan yatırımları azaltmaya odaklanıyor. Blockchain tabanlı sistem, bir yedek fon tarafından destekleniyor ve yatırımcıların yatırımlardan elde ettikleri kayıpları ICO projelerine telafi etmesine izin veriyor.

DeHedge, yatırımcılara sahip oldukları proje tokenlerinin döviz kurlarında düşüşe yol açacak olaylarda dahi orijinal yatırımlarını ellerinde tutma şansını sunuyor.

“Kripto para piyasasının gelişimi, güvenilirliğe bağlı.”

DeHedge’in kurucusu Mikhail Chernov, dört BT şirketinin kurucusu. Chernov ayrıca Sberbank projesi ve Google Business Class’ta eğitmenlik yapıyor ve Moskova School of Management Skolkovo’dan mezun.

Chernov, kripto para piyasasının gelişmesinin, yatırımların güvenliğine ve iş projelerinin güvenilirliğine bağlı olduğunu ve bu sayede piyasanın 2000’lerin başındaki DotCom krizine benzer bir kaderi yaşamasına izin vermediğini savunuyor.

“Spekülasyonları azaltmayı hedefliyoruz.”

Projenin kurucu ortağı Dmitry Ansimov ise Moscow School of Management Skolkovo’dan mezun olduktan sonra ekonomi doktorasına yaptı.

Troika Dialog’un eski ortaklarından olan Ansimov, projenin kripto para pazarındaki spekülasyonları azaltmayı hedeflediğini iddia ediyor. Ansimov’a göre kripto para pazarı hala çok yeni olduğu için uygarlaşması adına düzenlenmeye ve gerekli enstrümanların eklenmesine ihtiyaç var.

2018 baharında ICO yapmaya hazırlanan DeHedge, faaliyetlerini yürütmek için bir yedek fon oluşturmak adına elindeki kaynağı büyütmeyi planlıyor. Mart ayında düzenlenecek etkinlikle Mikhail Chernov ve Dmitry Anisimov, geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyecek.

Projenin detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

Projenin sosyal medya sayfaları için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.

Facebook

Twitter

Telegram

 

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin